facebook_pixelFrösundaviks Allé 15 Stockholms län, Solna - hitta.se
Hitta.se

Frösundaviks Allé 15

169 70 Solna, Solna Stockholms län

Adress i Frösunda i Solna i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Frösundaviks Allé 15.

Hitta hit

Bolån i Solna - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Solna. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Solna

Boendemiljön i Frösunda

Boendemiljön i Frösunda

I området kring Frösundaviks Allé 15 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1920-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (57%).

Wikipediafoton från närområdet

Frösundavik
Brunnsviken
Haga Trädgård
SAS koncernbyggnad

Människorna i Frösunda

Människorna i Frösunda

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Frösunda bor 56% kvinnor och 44% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Solnas kommun (44 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 51% som högutbildade. 24% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 199 kr, vilket är 15% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 534 506 kronor i lån.

+15%

Här i Solna betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Frösundaviks Allé 15 gäller skattetabell 29. Det innebär att inkomstskatten här är 3,7 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 300 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,12% (-4,53)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

29,442% (-3,73)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,2% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 57% fler röster än riksgenomsnittet.

L+57%

Bostadsmarknaden i Frösunda

i Frösunda pågår och planeras det för 761 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Frösunda

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Frösundaviks Allé. Snitthyran är 7 961 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

På samma adress ligger Hagaskolan.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara 13 minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Hemköp Solna Mall of Scand. på Råsta Strandväg 13.

Lockas man av restaurangbesök finns Frösundavik/Puur och Restaurang Chamotte Mat & Prat i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (147 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Hagaparken, ligger mindre än en minuts gångväg (0 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Mall of Scandinavia, 13 minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Frösunda

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat måndagen den 12 april kl 05:27

En bilförare bötfälldes för otillåtet filbyte efter en trafikolycka på E4:an i höjd med Järva krog.

Två personbilar var inblandade i olyckan. Ingen person fick fysiska skador.

Brand

Rapporterat måndagen den 12 april kl 10:42

Polis biträder räddningstjänsten när de undersöker varför en brandvarnare ljuder och det luktar rök i ett flerfamiljshus i Skytteholm.

Efter kontrollen visar det sig att det rör sig om matlagning som misslyckats och orsakat rökutvecklingen. Ingen är skadad och det finns ingen brottsmisstanke.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 7 april kl 06:25

En liten pojke på sparkcykel har blivit påkörd av en person på elsparkcykel.

Polis och ambulans är på plats. Uppdatering klockan 18:31 En anmälan rubricerad trafikolycka utan misstanke om brott har upprättats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
560%
SverigeFrösunda

Brott jämfört med riket