facebook_pixelBåtsman Stens Väg 60 Stockholms län, Spånga - hitta.se
Hitta.se

Båtsman Stens Väg 60

163 41 Spånga, Stockholm Stockholms län

Adress i Bromsten i Spånga i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Båtsman Stens Väg 60.

Hitta hit

En villa byggd 1932

På adressen finns en villa byggd 1932. Huset är 115 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Bromsten.

Värderingen är 60 347 kr/m²

Villan på Båtsman Stens Väg 60 värderas till ca 6 940 000 kr (60 347 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

6 940 000 kr

Bolån i Spånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Spånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Spånga

Tomten är ca 911 kvadratmeter

Tomten, KYRKAN 9, är ungefär lika stor som andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten KYRKAN 9 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Bromsten

Boendemiljön i Bromsten

Området kring Båtsman Stens Väg 60 består till 27% av småhus. Det är vanligt med villor och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och 1970-talet.

Wikipediafoton från närområdet

Spånga kyrka
Upplands runinskrifter Fv1953;266
Fascinate
Bromsten

Människorna i Bromsten

Människorna i Bromsten

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Bromsten bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (25%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är astrologi, prova nya produkter, trav och galopp, konst, skönhetsvård, ungdomskultur, foto/film, pyssla, film och djuretiska frågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 23% har gymnasieutbildning och 8% har endast grundskoleutbildning. 36% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 27 963 kr, vilket är 3% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 436 124 kronor i lån.

+3%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Båtsman Stens Väg 60 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,3% av rösterna.

Bostadsmarknaden i Bromsten

i Bromsten pågår och planeras det för 304 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Spånga - Rinkeby

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Båtsman Stens Väg. Snitthyran är 8 236 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

194 meter från adressen ligger Sagogården.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära Bromsten på Duvbovägen 107.

Lockas man av restaurangbesök finns Bromstens krog och El Toro i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca sex minuters cykelväg (1812 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Rinkebydalen, ligger ca en minuts gångväg (193 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Gymmet Spånga, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Bromsten

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 06:54

Vaktbolag fick larm från en kyrka inom Spånga- Tensta stadsdelsförvaltning.

När väktare kom till platsen var det en mindre brand vid ett fönster som släcktes av vaktbolagets personal. Platsen är avspärrad så att tekniker kan undersöka brandorsaken. Polisen utreder branden i en förundersökning angående mordbrand. Uppdatering den 13:23 Den avspärrning som har funnits vid kyrkan är borttagen i och med att teknikerna är klara med sin undersökning. Brottsrubriceringen är försök till mordbrand och inte mordbrand som tidigare har nämnts.

Vapenlagen

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 10:54

När polisen under eftermiddagen kontrollerade ett trapphus i Tensta uppkom misstanke om vapenbrott.

Hittills har det arbete som polis gjort lett till att det finns personer som är frihetsberövade i förundersökningen angående grovt vapenbrott. En av de frihetsberövade personerna är en man som är efterlyst av Statens institutionsstyrelse (SiS) Det går inte att utesluta att flera utredningsåtgärder ska göras, det innebär att i nuläget går det inte att berätta mer om det arbete som har gjorts eller kommer göras i den pågående förundersökning angående grovt vapenbrott.

Kontroll person/fordon

Rapporterat onsdagen den 6 januari kl 10:03

En man har under kvällen gripits i södra Stockholm. Mannen är på sannolika skäl misstänkt för mordet i Rissne den 2 januari.

Efter ett intensivt polisarbete kunde en man lokaliseras och gripas i södra Stockholm kl 20.45 under onsdagskvällen. Mannen som är i 20-årsåldern är anhållen på sannolika skäl misstänkt för ett mord i Rissne, Sundbyberg, den 2 januari. Mer detaljer om ärendet kommer inte ges i nuläget med hänvisning till förundersökningssekretess. Ytterligare kommentarer kommer ej att ges i ärendet under kvällen/natten.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeBromsten

Brott jämfört med riket