facebook_pixelJäringegränd 19 Stockholms län, Spånga - hitta.se
Hitta.se

Järingegränd 19

163 63 Spånga, Stockholm Stockholms län

Adress i Tensta i Spånga i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Järingegränd 19.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1968

Fastigheten på Järingegränd 19 är ett flerfamiljshus byggt 1968.

Snittvärderingen är 26 132 kr/m²

Snittvärderingen på Järingegränd 19 är ca 26 132 kr/m².

Värdera bostad på Järingegränd 19

Evaluation

Värdeindikation

26 132 kr/m2

Bolån i Spånga - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Spånga. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Spånga

Boendemiljön i Tensta

Boendemiljön i Tensta

I området kring Järingegränd 19 bor många i flerbostadshus och radhus som för det mesta är byggda på 1960- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (47%).

Wikipediafoton från närområdet

Tenstahallen
Hjulsta (tunnelbanestation)
Tensta (tunnelbanestation)
Tensta gymnasium

Människorna i Tensta

Människorna i Tensta

Unga och medelålders singlar med låga inkomster i hyresrätt i multikulturella förortsområden till storstad

I Tensta bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 39 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är sambos med barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 33% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 19% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 48%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 13 682 kr, vilket är 50% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 313 922 kronor i lån.

-50%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Järingegränd 19 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 47,9% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 206% fler röster än riksgenomsnittet.

V+206%

Bostadsmarknaden i Tensta

i Tensta pågår och planeras det för 534 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 95 objekt till salu i Spånga - Rinkeby

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Järingegränd. Snitthyran är 8 364 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tio förskolor i närheten

251 meter från adressen ligger Erikslunds plaskdamm.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Tenstagången 43.

Lockas man av restaurangbesök finns Punjabi Masala och Tensta Krog i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (473 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Erikslund, ligger ca en minuts gångväg (193 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Gymmet Spånga, sex minuters cykelväg från adressen.

Händelser och brott i närheten av Tensta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat onsdagen den 20 januari kl 06:54

Vaktbolag fick larm från en kyrka inom Spånga- Tensta stadsdelsförvaltning.

När väktare kom till platsen var det en mindre brand vid ett fönster som släcktes av vaktbolagets personal. Platsen är avspärrad så att tekniker kan undersöka brandorsaken. Polisen utreder branden i en förundersökning angående mordbrand. Uppdatering den 13:23 Den avspärrning som har funnits vid kyrkan är borttagen i och med att teknikerna är klara med sin undersökning. Brottsrubriceringen är försök till mordbrand och inte mordbrand som tidigare har nämnts.

Vapenlagen

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 10:54

När polisen under eftermiddagen kontrollerade ett trapphus i Tensta uppkom misstanke om vapenbrott.

Hittills har det arbete som polis gjort lett till att det finns personer som är frihetsberövade i förundersökningen angående grovt vapenbrott. En av de frihetsberövade personerna är en man som är efterlyst av Statens institutionsstyrelse (SiS) Det går inte att utesluta att flera utredningsåtgärder ska göras, det innebär att i nuläget går det inte att berätta mer om det arbete som har gjorts eller kommer göras i den pågående förundersökning angående grovt vapenbrott.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat måndagen den 11 januari kl 11:27

Två personbilar har kolliderat med varandra i Lunda. En person ska enligt uppgift sitta kvar i bilen och vara skadad. Polis är på plats.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
203%
SverigeTensta

Brott jämfört med riket