facebook_pixelAssessorsgatan 14B Stockholms län, Stockholm - hitta.se
Hitta.se

Assessorsgatan 14B

118 57 Stockholm, Stockholm Stockholms län

Adress på Södermalm i Stockholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Assessorsgatan 14B.

Parkeringsförbud

Städdag på fredagar 07:00-14:00 och fredagar 09:00-14:00.
Läs mer på stockholm.seStockholms stad

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1905

Fastigheten på Assessorsgatan 14B är ett flerfamiljshus byggt 1905.

Snittvärderingen är 94 516 kr/m²

Snittvärderingen på Assessorsgatan 14B är ca 94 516 kr/m².

Värdera bostad på Assessorsgatan 14B

Evaluation

Värdeindikation

94 516 kr/m2

Bolån i Stockholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stockholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Stockholm

Boendemiljön på Södermalm

Boendemiljön på Södermalm

I området kring Assessorsgatan 14 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1920- och 1930-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (9%).

Boendemiljön på Södermalm

15 drönarbilder över Södermalm

En drönare har flugit över Södermalm och tagit 15 bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Södermalm från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Rosenlundsparken
Eriksdalshallen
Allhelgonagatan
Helgagatan

Människorna på Södermalm

Människorna på Södermalm

Urbana singelhushåll med höga inkomster och lägenhet i storstädernas mest urbana lägen

På Södermalm bor 60% kvinnor och 40% män. Medelåldern i området är 48 år, vilket är högre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, andra länders kultur, teater, utrikespolitik, segling, inrikespolitik, jämställdhetsfrågor, litteratur, modenyheter och ungdomskultur.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 68% som högutbildade. 18% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 46% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 87%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 31 539 kr, vilket är 16% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 830 989 kronor i lån.

+16%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Assessorsgatan 14B gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 24,2% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 153% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+153%

Bostadsmarknaden på Södermalm

Södermalm pågår och planeras det för 395 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Södermalm

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Assessorsgatan. Snitthyran är 6 801 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

168 meter från adressen ligger Ask & Embla Förskolor AB.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

På gångavstånd ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Grindsgatan 50.

Lockas man av restaurangbesök finns Chicha08 och Holy Cow i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fyra minuters gångväg (449 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Tjurberget, ligger mindre än en minuts gångväg (55 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Nordic Wellness, en minuts promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Södermalm

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rattfylleri

Rapporterat måndagen den 19 april kl 07:31

På Skansbron stoppade polisen en personbil som var anmäld stulen. Föraren och passageraren greps misstänkta för bilstölden.

På Ringvägen kontrollerade polisen personbilens registeringnummer och fick veta att personbilen var anmäld som stulen. Polisen stoppade det aktuella fordonet på Skansbron. Föraren och passageraren greps och fördes till polisstationen. Föraren är även misstänkt för drograttfylleri, narkotikabrott genom eget bruk samt olovlig körning. Passageraren är även misstänkt för ringa narkotikabrott genom innehav samt brott mot knivlagen. Personbilen stals den 18 april när den stod parkerad på Södermalm. Uppdatering klockan 12:01 Efter beslut av åklagare är inte personerna längre frihetsberövade, misstankarna mot dem kvarstår.

Trafikolycka

Rapporterat torsdagen den 15 april kl 11:07

Polis och ambulans kallas till Söderledstunneln i norrgående rikting med anledning av en trafikolycka.

En lastbil och en motorcykel har kolliderat. Motorcyklisten har förts i ambulans till sjukhus med skador som i nuläget bedöms som lindriga. Eftersom lasbilschauffören avvek från olycksplatsen kommer polisen starta en utredning med brottsrubriceringen smitning från trafikolycka och vållande till kroppsskada. Trafiksituationen är normal igen.

Trafikolycka, personskada

Rapporterat onsdagen den 14 april kl 04:33

En fotgängare är förd till sjukhus efter att ha blivit påkörd av en sopmaskin på Södermalm.

Det är initialt oklart om det kan misstänkas brott i samband med olyckan. Patrullerna håller förhör med personer som kan ha sett olyckan.  Korrigering Det rör sig om en större lastbil och  inte en sopmaskin som är en av  parterna i olyckan. Uppdatering klockan 21:15 Den fotgängare som skadades i samband med olyckan har avlidit. Det är en äldre man och hans anhöriga är underrättade. Förundersökning är inledd om vållande till annans död och obehörigt avvikande från trafikolycksplats (lastbilsföraren) och vårdslöshet i trafik (fotgängaren).

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
1961%
SverigeSödermalm

Brott jämfört med riket