facebook_pixelFredsborgstorget 6 Stockholms län, Stockholm - hitta.se
Hitta.se

Fredsborgstorget 6

117 60 Stockholm, Stockholm Stockholms län

Adress i Liljeholmskajen i Stockholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Fredsborgstorget 6.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2008

Fastigheten på Fredsborgstorget 6 är ett flerfamiljshus byggt 2008.

Bolån i Stockholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Stockholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Stockholm

Boendemiljön i Liljeholmskajen

Boendemiljön i Liljeholmskajen

I området kring Fredsborgstorget 6 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet och 2010-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (41%).

Flerbostadshusen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil beroende på byggherre. Ofta är husen byggda med energioptimering och miljö i fokus. Husen byggda efter 2010 är ofta byggda i fasadmaterial som spegla boendets karaktär. ofta ett fokus på miljö och energi, bland annat med system för återvinning av värme.

Boendemiljön i Liljeholmskajen

Tre drönarbilder över Liljeholmskajen

En drönare har flugit över Liljeholmskajen och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Liljeholmskajen från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Nybohovsstationen
Liljeholmens brandstation
Förskolan Sjötorget
Sjövikstorget

Människorna i Liljeholmskajen

Människorna i Liljeholmskajen

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Liljeholmskajen bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 42 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (12%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, gympa och workout, styrketräning, semestra utomlands, utförsåkning, utrikespolitik, meditation/yoga mm, läsa om olika resmål, näringsliv och samhällsekonomi och motionera.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 50% som högutbildade. 33% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 66% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 87%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 36 628 kr, vilket är 35% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 861 945 kronor i lån.

+35%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Fredsborgstorget 6 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,5% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 85% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+85%

Bostadsmarknaden i Liljeholmskajen

i Liljeholmskajen pågår och planeras det för 1157 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Liljeholmskajen

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Fredsborgstorget. Snitthyran är 12 181 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns åtta förskolor i närheten

42 meter från adressen ligger Ängen Ingenjörsvägen 43.

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LIDL på Liljeholmstorget 44.

Lockas man av restaurangbesök finns Westers och Bankomat Seaside i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca två minuters gångväg (220 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca en minuts gångväg (176 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness24Seven, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Liljeholmskajen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Rån

Rapporterat måndagen den 8 mars kl 09:04

Polisen söker efter den gärningsperson som är misstänkt för grovt rån genom att ha hotat ett brottsoffer inne i en bostad i Gröndal.

Brottsoffret är inte fysiskt skadad och gärningspersonen var beväpnad med ett stickvapen. Gärningspersonen var inte kvar i bostaden när polisen kom dit. I sökandet efter gärningspersonen används bland annat hundpatrull och både uniformerade och civilklädda poliser. Lokala brottsplatstekniker kommer söka och säkra eventuella spår efter gärningspersonen i brottsoffrets bostad. Det första samtalet om rånet fick polisen vid 06:46. Uppdatering klockan 09:48 Polisens initiala sökande efter gärningspersonen blev utan resultat.

Rån

Rapporterat fredagen den 5 mars kl 05:16

Polis kallas till området kring Hornstull på Södermalm med anledning av att en man rånats av flera gärningsmän.

Flera gärningsmän har gett sig på mannen och tilldelat slag och tilltvingat sig värdesaker och därefter sprungit från platsen. Den utsatte mannen sprang efter och när polispatrull anlände kunde en av gärningsmännen gripas. Brottet har ägt rum i en fastighets källarutrymme och brottsplatsen är avspärrad för teknisk undersökning. Den utsatte mannen som skadades vid brottet har förts med ambulans till sjukhus för vård och kontroll.

Trafikkontroll

Rapporterat onsdagen den 3 mars kl 01:13

Områdespolisen har haft en trafikkontroll på Ringvägen i höjd med Zinkens väg.

Där trafikkontrollen genomfördes är högsta tillåtna hastighet 30 km/h. Sju av de kontrollerade fordonen rapporterades för hastighetsöverträdelse. Den högsta hastigheten som mättes upp var 48 km/h. Det fastställda bötesbeloppet detta är 2 800 kronor. En områdespolis arbetar inom ett visst geografiskt område med att öka den upplevda tryggheten för boende och besökande. Områdespoliser har kontakt med ordningsvakter, stadsdelsförvaltningens personal och företagarna.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
716%
SverigeLiljeholmskajen

Brott jämfört med riket