facebook_pixelTrädgårdsgatan 22 Stockholms län, Sundbyberg - hitta.se
Hitta.se

Trädgårdsgatan 22

172 38 Sundbyberg, Sundbyberg Stockholms län

Adress i Lilla Alby i Sundbyberg i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Trädgårdsgatan 22.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1962

Fastigheten på Trädgårdsgatan 22 är ett flerfamiljshus byggt 1962.

Bolån i Sundbyberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundbyberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (apr 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,26%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,27% (apr 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,26% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 315 525 kronor och den första avbetalningen är 2 717 kronor.
Bolån i Sundbyberg

Boendemiljön i Lilla Alby

Boendemiljön i Lilla Alby

I området kring Trädgårdsgatan 22 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1940- och 1960-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (28%).

Boendemiljön i Lilla Alby

Sju drönarbilder över Lilla Alby

En drönare har flugit över Lilla Alby och tagit sju bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Lilla Alby från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sundbybergs centrum (tunnelbanestation)
Solna sjukhem
Landsvägen, Sundbyberg
Ahlby säteri

Människorna i Lilla Alby

Människorna i Lilla Alby

Medelinkomsttagande singelhushåll i hyresrätt i förort till stora och medelstora städer

I Lilla Alby bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 53 år, vilket är högre än medelåldern i Sundbybergs kommun (43 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (30%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är andra länders kultur, utförsåkning, styrketräning, värdepapper och värdepappersaffärer, golf, utrikespolitik, jämställdhetsfrågor, film, datorer och gympa och workout.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 41% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 13% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 66%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 215 kr, vilket är 7% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 066 260 kronor i lån.

-7%

Här i Sundbyberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Trädgårdsgatan 22 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,9 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,90% (-2,75)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,222% (-1,95)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 25,8% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 58% fler röster än riksgenomsnittet.

L+58%

Bostadsmarknaden i Lilla Alby

i Lilla Alby pågår och planeras det för 494 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 11 objekt till salu i Råsunda

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Trädgårdsgatan. Snitthyran är 5 719 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns tre förskolor i närheten

759 meter från adressen ligger Justineborgs Föräldrakooperativ.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Landsvägen 47.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Cara Mia och Lunchbaren i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca en minuts gångväg (144 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Tuvanparken, ligger ca en minuts gångväg (153 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Signalfabriken, fem minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Lilla Alby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat söndagen den 9 maj kl 02:38

Åtta personer var inblandade i en trafikolycka med två personbilar i Ulvsunda industriområde.

Olyckan skedde i korsningen Karlsbodavägen och Ulvsundavägen. Ambulans skickades till platsen men ingen av de inblandade behövde föras till vårdinrättning. Bilarna ska bärgas från platsen. 

Sedlighetsbrott

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 06:57

Vittne i Råsunda observerar en man som blottar sig i Råsunda. Två polispatruller är på väg till platsen för att avbryta detta.

Ett signalement på mannen har skickats till patrullerna som strax är på plats.

Kontroll person/fordon

Rapporterat fredagen den 7 maj kl 11:05

Vittnet har sett två män i en bil i Huvudsta med vad som uppfattas som ett vapen. Männen har sedan åkt iväg med bilen.

Fordonet har stoppats i området och kontroll av personerna och bilen har påbörjats av patrullerna.  Uppdatering klockan 11:30 På det uppgifter som vittnet lämnat har förundersökning inletts om vapenbrott. Vid kontrollen av fordonet påträffades vad som uppfattas vara ett luftvapen. Detta är taget i beslag i utredningen och kommer att undersökas vidare. Vittnet noterade även att männen kastade/gömde något på platsen där de först var synliga. Detta visade sig vara byggskräp och männen kommer efter att kontrollen är slutförd att få åka tillbaka och plocka upp detta.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
310%
SverigeLilla Alby

Brott jämfört med riket