facebook_pixelVintergatan 12 Stockholms län, Sundbyberg - hitta.se
Hitta.se

Vintergatan 12

172 69 Sundbyberg, Sundbyberg Stockholms län

Adress i Sundbyberg Centrum i Sundbyberg i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vintergatan 12.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1934

Fastigheten på Vintergatan 12 är ett flerfamiljshus byggt 1934.

Snittvärderingen är 66 643 kr/m²

Snittvärderingen på Vintergatan 12 är ca 66 643 kr/m².

Värdera bostad på Vintergatan 12

Evaluation

Värdeindikation

66 643 kr/m2

Bolån i Sundbyberg - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Sundbyberg. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Sundbyberg

Boendemiljön i Sundbyberg Centrum

Boendemiljön i Sundbyberg Centrum

I området kring Vintergatan 12 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1940- och 1990-talet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (50%).

Boendemiljön i Sundbyberg Centrum

Åtta drönarbilder över Sundbyberg Centrum

En drönare har flugit över Sundbyberg Centrum och tagit åtta bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Sundbyberg Centrum från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Sundbybergs församling
Allaktivitetshuset i Sundbyberg
Spårvägens Råsundaanläggning
Folkets hus, Sundbyberg

Människorna i Sundbyberg Centrum

Människorna i Sundbyberg Centrum

Unga urbana singelhushåll med goda inkomster i bostadsrätt i innerstad eller citynära förort

I Sundbyberg Centrum bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 41 år, vilket är lägre än medelåldern i Sundbybergs kommun (43 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (3%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är modenyheter, andra länders kultur, segling, utrikespolitik, näringsliv och samhällsekonomi, vin och vinprovning, konst, jämställdhetsfrågor, skönhetsvård och styrketräning.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 51% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 49% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 70%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 172 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 789 710 kronor i lån.

+11%

Här i Sundbyberg betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vintergatan 12 gäller skattetabell 31. Det innebär att inkomstskatten här är 1,9 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 700 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

18,90% (-2,75)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,222% (-1,95)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,8% av rösterna. Liberalerna är det parti som sticker ut med 63% fler röster än riksgenomsnittet.

L+63%

Bostadsmarknaden i Sundbyberg Centrum

i Sundbyberg Centrum pågår och planeras det för 464 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Centrum

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vintergatan. Snitthyran är 7 099 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

477 meter från adressen ligger Backens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Bara tre minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum på Råsundavägen 163.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (936 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Artur Lundkvists park, ligger ca två minuters gångväg (248 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, SATS Tuletorget (Sundbyberg), två minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Sundbyberg Centrum

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld, försök

Rapporterat lördagen den 20 februari kl 08:33

Samtal från Huvudsta om att två män som kom i en skåpbil bröt sig in i en parkerad personbil.

Männen hade lämnat i skåpbilen när polisen kom till Bredkilsbacken. Polisen kunde inte se några skador på den aktuella personbilen. Det går inte att utesluta att de försökt stjäla den eller delar från den så polisen skrev en anmälan angående försök till stöld. Övrigt Fram till vecka 38 2020 anmäldes 1 323 stycken stölder av katalysatorer och/eller partikelfilter i region Stockholm. Samma tidsperiod under 2019 var det 38 stycken anmälningar. I videomaterial från tidigare brott framgår det att 30 sekunder kan vara nog för tre personer att tillgripa en katalysator från en bil. En person agerar förare och väntar i bilen medan de två andra genomför stölden. Den ena personen hissar upp bilen med en domkraft så att den andra kan komma åt under bilen och rycka loss bildelen. Bilen hissas snabbt ner med domkraften och de två männen sätter sig i bilen och kör iväg. På grund av det snabba tillvägagångssättet behöver polisen allmänhetens hjälp. Var uppmärksam och kontakta polisen, antingen via 112 om brottet är pågående eller via 114 14 om du observerat något. Registreringsnummer, signalement, tidpunkt och andra uppgifter är intressanta för att polisen ska kunna kartlägga och förhoppningsvis även lagföra dessa gärningspersoner.

Rån

Rapporterat onsdagen den 17 februari kl 01:37

Okänd gärningsperson är misstänkt för rån genom att ha hotat till sig brottsoffrets klocka inomhus i ett trapphus i Råsunda.

Den okände gärningspersonen var beväpnad med ett stickvapen samt var maskerad över sitt ansikte. Brottsoffret skadades inte fysiskt vid rånet. Polisen har inlett förundersökning angående rån. I det initiala utredningsarbetet genomfördes dörrknackning i det aktuella trapphuset. I utredningen finns det ännu ingen person frihetsberövad misstänkt för rån.

Brand

Rapporterat måndagen den 15 februari kl 07:08

Misstänkt brand i villa i Duvbo.

Polis beordras tillsammans med räddningstjänsten till Duvbo i Sundbyberg med anledning av en villabrand. Enligt de första uppgifterna ska det brinna i köket till villan. Det är i nuläget okänt hur branden har uppstått. Uppdatering klockan 19.25 Räddningstjänsten har släckt branden. Vädring pågår samt kontroll att branden ej spridit sig. Branden har troligt startat i samband med matlagning. Uppdatering klockan 20.37 Det finns ingen brottsmisstanke i samband med branden.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
310%
SverigeSundbyberg Centrum

Brott jämfört med riket