facebook_pixelMålarprinsens Väg 93 Stockholms län, Tyresö - hitta.se
Hitta.se

Målarprinsens Väg 93

135 63 Tyresö, Tyresö Stockholms län

Adress i Trädgårdsstaden i Tyresö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Målarprinsens Väg 93.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2004

Fastigheten på Målarprinsens Väg 93 är ett flerfamiljshus byggt 2004.

Bolån i Tyresö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tyresö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tyresö

Boendemiljön i Trädgårdsstaden

Boendemiljön i Trädgårdsstaden

Området kring Målarprinsens Väg 93 består till 48% av småhus. Det är vanligt med villor och kedjehus som för det mesta är byggda kring millennieskiftet.

Husen byggda kring och efter millennieskiftet varierar mycket i stil och är anpassade efter husbyggarens individuella önskemål och smak. Trender som går att se är nyfunktionalism och hus i New England-stil.

Boendemiljön i Trädgårdsstaden

Tio drönarbilder över Trädgårdsstaden

En drönare har flugit över Trädgårdsstaden och tagit tio bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Trädgårdsstaden från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Tyresö kyrka
Gimmersta, Tyresö kommun
Tyresö distrikt
Follbrinkströmmen

Människorna i Trädgårdsstaden

Människorna i Trädgårdsstaden

Yngre singelhushåll med lägre inkomster i hyresrätt i förorter kring de större städerna

I Trädgårdsstaden bor 55% kvinnor och 45% män. Medelåldern i området är 44 år, vilket är lägre än medelåldern i Tyresös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (14%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 46% som högutbildade. 31% har gymnasieutbildning och 3% har endast grundskoleutbildning. 47% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 72%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 35 896 kr, vilket är 32% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 723 332 kronor i lån.

+32%

Här i Tyresö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Målarprinsens Väg 93 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,50% (-2,15)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,822% (-1,35)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 27,0% av rösterna. Miljöpartiet är det parti som sticker ut med 108% fler röster än riksgenomsnittet.

MP+108%

Bostadsmarknaden i Trädgårdsstaden

i Trädgårdsstaden pågår och planeras det för 369 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Tyresö Strand

Just nu finns det 42 hyreslägenheter att byta till i närheten av Målarprinsens Väg. Snitthyran är 9 547 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

331 meter från adressen ligger Strandskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fem minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Delinvento på Tjärnstigen 44.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Primavera i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (349 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (84 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Trädgårdsstaden

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bråk

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 08:55

Ett  antal personer har kommit i bilar till adressen i Bollmora och slagits med andra personer på platsen.

Enligt vittnet hade någon av personerna ett tillhygge och slogs med, och en person har setts falla omkull i samband med detta. Vittnet har sedan lämnat platsen och är inte kvar när patrullerna anländer. Ett antal patruller och hundpatrull har varit i området och sökt och pratat med personer som rör sig ute, men inte påträffat något som tyder på att det varit bråk. Ingen har heller sett eller hört något. Insatsen är avslutad.

Bråk

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 04:22

Efter en mindre trafikincident i Strand har de inblandade förarna kommit i verbalt bråk då den ene har ifrågasatt den andres agerande.

Patrull har varit på plats och medlat mellan parterna.

Rån övrigt

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 02:46

En ung person i mellanstadieåldern har blivit avryckt sin ryggsäck av en ensam förövare vid Tyresö Centrum.

Gärningspersonen, som beskrivs som en lång man i 20-årsåldern, lämnade platsen till fots. Flera patruller är i området och pratar med målsäganden för att få mera uppgifter om händelsen, och letar efter gärningsmannen.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeTrädgårdsstaden

Brott jämfört med riket