facebook_pixelVidablicksvägen 54 Stockholms län, Tyresö - hitta.se
Hitta.se

Vidablicksvägen 54

135 54 Tyresö, Tyresö Stockholms län

Adress i Skälsätra i Tyresö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vidablicksvägen 54.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Vidablicksvägen 54 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Tyresö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tyresö. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Tyresö

Boendemiljön i Skälsätra

Boendemiljön i Skälsätra

Området kring Vidablicksvägen 54 består till 31% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1990-talet.

Boendemiljön i Skälsätra

Tre drönarbilder över Skälsätra

En drönare har flugit över Skälsätra och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Skälsätra från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Måndalsfortet
Trollbäckens kyrka
Gudöån
Gammelströmmen

Människorna i Skälsätra

Människorna i Skälsätra

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Skälsätra bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Tyresös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 137 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 787 595 kronor i lån.

+11%

Här i Tyresö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vidablicksvägen 54 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,50% (-2,15)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,822% (-1,35)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,5% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

M+48%

Bostadsmarknaden i Skälsätra

i Skälsätra pågår och planeras det för 343 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Trollbäcken

Just nu finns det 75 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vidablicksvägen. Snitthyran är 7 455 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 033 meter från adressen ligger Sparresjö Marie.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Kyndelgränd 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria la Fleur och Lilla Rött i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (568 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (79 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skälsätra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Bråk

Rapporterat lördagen den 27 februari kl 08:55

Ett  antal personer har kommit i bilar till adressen i Bollmora och slagits med andra personer på platsen.

Enligt vittnet hade någon av personerna ett tillhygge och slogs med, och en person har setts falla omkull i samband med detta. Vittnet har sedan lämnat platsen och är inte kvar när patrullerna anländer. Ett antal patruller och hundpatrull har varit i området och sökt och pratat med personer som rör sig ute, men inte påträffat något som tyder på att det varit bråk. Ingen har heller sett eller hört något. Insatsen är avslutad.

Olaga hot

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 07:08

Vittnet blev hotad med ett pistolliknande föremål av en påverkad man på en parkeringsplats i Bollmora.

Mannen lämnade sedan platsen gående tillsammans med en kvinna och vittnet ringde polis. I samband med att patruller letade efter mannen ringde ytterligare en målsägande i närområdet som också berättar att han blivit hotad av mannen.        Den utpekade mannen är påträffad i området och gripen misstänkt för grovt olaga hot. Han förs till polisstationen för vidare förhör och utredning. Uppdatering klockan 20:00 Ett vapen är anträffat och det visade sig vara en kolsyrepistol, som enligt patrullen är mycket lik ett skarpt vapen.

Kontroll person/fordon

Rapporterat måndagen den 22 februari kl 03:56

Inringaren såg en man som verkade gömma sig bakom parkerade bilar i Bollmora. Han tycktes ha ett pistolliknande föremål i handen.

Vittnet har lämnat en beskrivning av mannen och patrullerna och hundpatrull letar efter honom i området. Uppdatering klockan 16:35 Patrullerna ha pratat vidare med inringaren. Flera personer har kontrollerats i området men ingen man med vapen har påträffats. Insatsen  kommer inom kort att avslutas. 

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeSkälsätra

Brott jämfört med riket