facebook_pixelVidablicksvägen 54 Stockholms län, Tyresö - hitta.se
Hitta.se

Vidablicksvägen 54

135 54 Tyresö, Tyresö Stockholms län

Adress i Skälsätra i Tyresö i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vidablicksvägen 54.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1991

Fastigheten på Vidablicksvägen 54 är ett flerfamiljshus byggt 1991.

Bolån i Tyresö - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Tyresö. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Tyresö

Boendemiljön i Skälsätra

Boendemiljön i Skälsätra

Området kring Vidablicksvägen 54 består till 31% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1980- och 1990-talet.

Boendemiljön i Skälsätra

Tre drönarbilder över Skälsätra

En drönare har flugit över Skälsätra och tagit tre bilder med 360° helikopterperspektiv.

Se Skälsätra från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Tyresö kommun
Kulturella Folkdansgillets gillestuga
Långsjön, Skälsätra-Tutviken
Barnsjön, Södermanland

Människorna i Skälsätra

Människorna i Skälsätra

Medelinkomsttagarfamiljer i bostadsrättsradhus i förorter till de större städerna

I Skälsätra bor 50% kvinnor och 50% män. Medelåldern i området är 38 år, vilket är lägre än medelåldern i Tyresös kommun (47 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (9%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 40% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 7% har endast grundskoleutbildning. 38% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 30 137 kr, vilket är 11% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 787 595 kronor i lån.

+11%

Här i Tyresö betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Vidablicksvägen 54 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,50% (-2,15)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

31,822% (-1,35)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 29,5% av rösterna. Moderaterna är det parti som sticker ut med 48% fler röster än riksgenomsnittet.

M+48%

Bostadsmarknaden i Skälsätra

i Skälsätra pågår och planeras det för 276 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Skälsätra

Just nu finns det 80 hyreslägenheter att byta till i närheten av Vidablicksvägen. Snitthyran är 7 652 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

1 033 meter från adressen ligger Sparresjö Marie.

Matbutiker och restauranger

Bara tolv minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Nära på Kyndelgränd 1.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria la Fleur och Lilla Rött i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (568 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (79 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Skälsätra

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Brand

Rapporterat söndagen den 18 april kl 02:16

Vid behov samverkar polisen med räddningstjänstnen när okontrollerade bränder uppstår i skog och mark.

Fram till klockan 14 har polisen och räddningstjänsten varit tillsammans vid tre markbränder. De tre markbränderna har varit i Haninge- och Huddingekommun. Vid minst två tillfällen har räddningstjänsten informerat polisen att de arbetar med markbränder. Dessa har varit i Stockholms stad och Norrtälje kommun. Inledningsvis på en brandplats biträder polisen räddningstjänsten när de arbetar med släckningsarbetet. Polisens arbetsuppgifter kan vara att dirigera trafik eller att hjälpa till att evakuera boende. Polisen påbörjar också arbetet med att ta reda på om något brott ligger bakom branden. Vid de tre markbränderna har polisen skrivet anmälningar angående allmänfarlig vårdslöshet. I två av utredningarna har polisen identifierat en person som är misstänkt för brottet allmänfarlig vårdslöshet.

Brand

Rapporterat lördagen den 17 april kl 05:29

Räddningstjänsten har beordrats till Söderby med anledning av en befarad bran i ett radhus.

Polispatruller är också på väg för att vid behov biträda räddningstjänsten. Uppdatering klockan 17:35 Det var ingen brand utan vattenånga från en ventil. Alla enheter har lämnat.

Rån övrigt

Rapporterat lördagen den 17 april kl 05:07

Två yngre gärningspersoner har knuffat av målsäganden från mopeden och sedan åkt iväg på mopeden.

Rånet skedde i Vendelsö och förövarna åkte iväg mot Lyckebyn. Målsäganden är inte fysiskt skadad och patrullerna letar efter rånarna.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
111%
SverigeSkälsätra

Brott jämfört med riket