facebook_pixelMultrågatan 29 Stockholms län, Vällingby - hitta.se
Hitta.se

Multrågatan 29

162 54 Vällingby, Stockholm Stockholms län

Adress i Råcksta i Vällingby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Multrågatan 29.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 2007

Fastigheten på Multrågatan 29 är ett flerfamiljshus byggt 2007.

Bolån i Vällingby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vällingby. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vällingby

Boendemiljön i Råcksta

Boendemiljön i Råcksta

I området kring Multrågatan 29 bor många i flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1950- och kring millennieskiftet. De flesta flerfamiljshusen är bostadsrätter (68%).

Wikipediafoton från närområdet

Snabba hus Råcksta
Västerortskyrkan
Vällingbydepån
Råckstaträsk

Människorna i Råcksta

Människorna i Råcksta

Unga höginkomsttagarfamiljer med barn i nyproducerad bostadsrätt med närhet till storstadslivet

I Råcksta bor 47% kvinnor och 53% män. Medelåldern i området är 40 år, vilket är lägre än medelåldern i Stockholms kommun (45 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (15%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är konst, jämställdhetsfrågor, andra länders kultur, utrikespolitik, inrikespolitik, litteratur, modenyheter, följa populära tv-serier, vidareutbildning/gå på kurser och meditation/yoga mm.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 43% som högutbildade. 29% har gymnasieutbildning och 9% har endast grundskoleutbildning. 41% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 69%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 25 985 kr, vilket är 4% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 682 320 kronor i lån.

-4%

Här i Stockholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Multrågatan 29 gäller skattetabell 30. Det innebär att inkomstskatten här är 3,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 21 000 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

17,90% (-3,75)

12,08% (0,80)

0,075% (-0,17)

Summa

30,055% (-3,12)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 29,7% av rösterna. Vänsterpartiet är det parti som sticker ut med 130% fler röster än riksgenomsnittet.

V+130%

Bostadsmarknaden i Råcksta

i Råcksta pågår och planeras det för 432 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Råcksta

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Multrågatan. Snitthyran är 7 733 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

100 meter från adressen ligger Förskolan Tabulatorn.

Matbutiker och restauranger

Bara sex minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, LiDL på Årevägen 32.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Tunet och Svea Sportsbar i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca fem minuters gångväg (555 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (83 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, elva minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Råcksta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Mord/dråp, försök

Rapporterat fredagen den 15 januari kl 10:43

En man är förd till sjukhus med ambulans efter att ha blivit misshandlad i Beckomberga.

När polisen fick kännedom om detta så var inte brottsoffret på platsen där han blivit skadad av ett stickvapen i överkroppen, utan han hade förflyttat sig därifrån. Polisen pratade med honom innan han fördes till sjukhus. Han har talat om att brottsplatsen ska vara inomhus i Beckomberga, det är dock oklart om det är i en bostad eller i trapphus. Polisen har i det inledande arbetet inlett förundersökning angående mordförsök.

Rån

Rapporterat söndagen den 10 januari kl 04:37

En person har utsatts för ett rån i sin bostad i Råcksta.

Flera gärningspersoner, varav en ska ha haft ett pistolliknande föremål, har hotat målsägaren och bland annat tagit en mobiltelefon och kontanter. En förundersökning om grovt rån har inletts och polisen har sökt i närområdet efter misstänkta gärningspersoner. En teknisk undersökning kommer att göras i bostaden och förhör har hållits. I nuläget är ingen person gripen.

Mord/dråp

Rapporterat tisdagen den 5 januari kl 07:44

Polis och ambulans kallades till Råcksta med anledning av att en livlös man påträffats i ett trapphus.

Trots återupplivningsförsök gick mannens liv inte att rädda. Eftersom det råder oklara omständigheter kring dödsfallet har polisen inlett en förundersökning gällande mord. Platsen spärrades av och en teknisk undersökning har genomförts.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
490%
SverigeRåcksta

Brott jämfört med riket