facebook_pixelMogårdsvägen 35 Stockholms län, Vårby - hitta.se
Hitta.se

Mogårdsvägen 35

143 43 Vårby, Huddinge Stockholms län

Adress i Vårby i Vårby i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Mogårdsvägen 35.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1974

Fastigheten på Mogårdsvägen 35 är ett flerfamiljshus byggt 1974.

Bolån i Vårby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vårby. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Vårby

Boendemiljön i Vårby

Boendemiljön i Vårby

I området kring Mogårdsvägen 35 bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet. De flesta flerfamiljshusen är hyresrätter (46%).

Boendemiljön i Vårby

En drönarbild över Vårby

En drönare har flugit över Vårby och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Vårby från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Lindvreten
Vårby grindstuga
Vårby gård (tunnelbanestation)
Vårbyparken

Människorna i Vårby

Människorna i Vårby

Unga och medelålders låginkomsttagarfamiljer med barn i multikulturella förortsområden till storstad

I Vårby bor 53% kvinnor och 47% män. Medelåldern i området är 47 år, vilket är högre än medelåldern i Huddinges kommun (45 år) men lägre än Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är singelhushåll och sambor, 65+, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (28%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är hårvård, alternativ hälsovård, astrologi, datorer, skönhetsvård, vidareutbildning/gå på kurser, ungdomskultur, följa populära tv-serier, modenyheter och religionsfrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 21% som högutbildade. 44% har gymnasieutbildning och 20% har endast grundskoleutbildning. 13% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 41%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 18 374 kr, vilket är 32% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 331 040 kronor i lån.

-32%

Här i Huddinge betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Mogårdsvägen 35 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,0 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,87% (-1,78)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,192% (-0,98)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 55,7% av rösterna. Socialdemokraterna är det parti som sticker ut med 97% fler röster än riksgenomsnittet.

S+97%

Bostadsmarknaden i Vårby

i Vårby pågår och planeras det för 401 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 100 objekt till salu i Huddinge Vårby Gård

Just nu finns det 100 hyreslägenheter att byta till i närheten av Mogårdsvägen. Snitthyran är 8 025 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fem förskolor i närheten

22 meter från adressen ligger Lindskolan.

Matbutiker och restauranger

Bara fyra minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, ICA Nära Vårby Gård på Vårby Allé 22.

Lockas man av restaurangbesök finns Tele Grillen och Angelo's Bar & Kök i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca nio minuters gångväg (936 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (27 meter) från adressen.

För den träningsintresserade ligger närmsta träningsanläggning, Fitness 24seven, fyra minuters promenad från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vårby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Knivlagen

Rapporterat onsdagen den 21 april kl 05:58

Vårdnadshavare och socialtjänst var med vid ett förhör med den 16-årige man som är misstänkt för brott mot knivlagen.

Civilklädda poliser stoppade och kontrollerade två personer på Idholmsvägen. En av personerna bar med sig en kniv. Polisen identifierade honom och eftersom han är under 18 år kontaktades vårdnadshavare och socialtjänsten. Polisen följde med den misstänkte hem till bostaden och vårdnadshavare. Till bostadsadressen kom socialtjänsten.

Misshandel, grov

Rapporterat onsdagen den 21 april kl 04:31

I Vårby arbetar polisen på att ta reda på vem eller vilka som har skadat brottsoffret.

Ambulans har kört brottsoffret till sjukhus. De skador som polisen vet om är att han skadades både med slag och ett vasst föremål. Polisen har inlett förundersökning angående grov misshandel. Uppdatering klockan 17:47 I det utredningsarbete som har gjorts är två personer gripna misstänkta för grov misshandel. Uppdatering klockan 22:11 Efter beslut av åklagare är de två personerna, män i 20-års åldern, inte längre frihetsberövade. De är fortfarande misstänkta för grov misshandel.

Vapenlagen

Rapporterat tisdagen den 13 april kl 01:52

Vittnet säger sig ha sett en ung man vid en parkeringsplats i Vårby med vad som uppfattades som en pistol i handen.

Personen med vapnet ska sedan ha lämnat och vittnet ser honom inte mera. Flera patruller är i området för att få mer uppgifter och för att leta efter den aktuella personen. Uppdatering klockan 14:10 Det kommer att skrivas en anmälan om falsklarm. Den person som ringde 112 och lämnade de initiala uppgifterna är anträffad i området och identifierad. Ynglingen är i nedre tonåren och kommer att lämnas över till vårdnadshavare som samtidigt kommer att informeras om händelsen. Det kommer också enligt rutin att skrivas en anmälan till sociala myndigheter.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
626%
SverigeVårby

Brott jämfört med riket