facebook_pixelGaleasvägen 11 Stockholms län, Vaxholm - hitta.se
Hitta.se

Galeasvägen 11

185 33 Vaxholm, Vaxholm Stockholms län

Adress i Petersberg i Vaxholm i Stockholms län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Galeasvägen 11.

Hitta hit

Ett radhus byggt 1971

På adressen finns ett radhus byggt 1971. Huset är 130 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är mindre än de flesta av grannhusen i Petersberg.

Värderingen är 40 923 kr/m²

Radhuset på Galeasvägen 11 värderas till ca 5 320 000 kr (40 923 kr/m²).

Förbättra värderingen

Evaluation

Värdeindikation

5 320 000 kr

Bolån i Vaxholm - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Vaxholm. Genomsnittlig ränta föregående månad (maj 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (maj 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Vaxholm

Tomten är ca 244 kvadratmeter

Tomten, HAVSTRUTEN 4, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten HAVSTRUTEN 4 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Petersberg

Boendemiljön i Petersberg

Området kring Galeasvägen 11 består till 37% av småhus. Det är vanligt med radhus och flerbostadshus som för det mesta är byggda på 1960- och 1970-talet.

Boendemiljön i Petersberg

En drönarbild över Petersberg

En drönare har flugit över Petersberg och tagit en bild med 360° helikopterperspektiv.

Se Petersberg från ovan

Wikipediafoton från närområdet

Vaxholm
Stockholms kustartilleriförsvar
Pålsundsbron, Vaxholm
Pålsundsbatteriet

Människorna i Petersberg

Människorna i Petersberg

Äldre med goda inkomster utan barn eller med äldre barn i villa i eftertraktade närförorter kring storstäderna

I Petersberg bor 49% kvinnor och 51% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Vaxholms kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par utan barn, 50-64, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är utförsåkning, golf, längdskidåkning, besöka sportevenemang, fotboll, gympa och workout, semestra i sverige, ny teknik i vardagslivet, vin och vinprovning och segling.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Högutbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 47% som högutbildade. 21% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 31% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 64%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 33 833 kr, vilket är 25% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 459 753 kronor i lån.

+25%

Här i Vaxholm betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda på Galeasvägen 11 gäller skattetabell 32. Det innebär att inkomstskatten här är 1,1 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 400 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

19,78% (-1,87)

12,08% (0,80)

0,242% (0,00)

Summa

32,102% (-1,07)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 25,0% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 30% fler röster än riksgenomsnittet.

C+30%

Bostadsmarknaden i Petersberg

i Petersberg pågår och planeras det för 72 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 30 objekt till salu i Vaxön

Just nu finns det 10 hyreslägenheter att byta till i närheten av Galeasvägen. Snitthyran är 7 128 kr/mån.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

468 meter från adressen ligger Montessoriförskolan Valen.

Skolor, grönområden, etc

Matbutiker och restauranger

Närmsta livsmedelsbutik är Coop Konsum på Hamngatan 11.

Lockas man av restaurangbesök finns Pizzeria Alfågeln och Hamnkrogen i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (80 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (36 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Petersberg

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Misshandel, grov

Rapporterat torsdagen den 17 juni kl 03:48

Polis och ambulans kallas till  ett industriområde i Åkersberga med anledning av att en man stickskadats utomh

Den stickskadade mannen är förd till sjukhus. Skadeläget är oklart. Polisen har inlett en förundersökning gällande grov misshandel och arbetar nu med brottsutredande åtgärder såsom att hålla förhör, spärra av och utföra teknisk undersökning. Efter en polisinsats har en man frihetsberövats och är misstänkt för brottet.

Rattfylleri

Rapporterat tisdagen den 8 juni kl 09:51

I Roslags-kulla stoppade och kontrollerade polisen en lastbil och dess förare.

När föraren kontrollerades mot sållningsinstrumentet för rattfylleri gav det positivt utslag. Han medtogs till stationen för fortsatt utredning angående rattfylleri. Inne på stationen uppmättes hans alkoholhalt till 0.14 milligram per liter utandningsluft i bevisinstrumentet. Han är misstänkt för rattfylleri. Polisen har utrett detta enligt arbetssättet snabbare lagföring. Det innebär för den misstänkte att han godkände en fullmakt där dagsboten för brottet är fastställt till 12 800 därtill kommer en avgift på 800 kronor till brottsofferfonden. Sammanlagt har föraren godkänt en fullmakt som gör att åklagaren kan utfärda ett strafföreläggande på 13 600 kronor.

Bråk

Rapporterat tisdagen den 8 juni kl 06:02

Polisen fick uppgifter om bråk i Gustavsbergs centrum. Ingen skadad person hittades när polisen var där.

De personer som ringde SOS Alarm berättade att flertalet ungdomar bråkade med varandra i Gustavsbergs centrum. När poliserna var där pågick inget bråk. Det fanns heller ingen skadad person. Poliserna har pratat med de som fanns i området för att se om de hade några uppgifter att lämna om vad som hade skett.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
69%
SverigePetersberg

Brott jämfört med riket