Hitta.se

Stora Coop Härnösand

i Härnösand

Org.nr. 794000-1162

Stängt

Besök

Om Stora Coop Härnösand

Stora Coop Härnösand är verksam inom Matvaruhus (stormarknad) i Härnösand.

3.3
3 omdömen
A

Agneta N.

för mer än ett år sedan

Vad händer med Stora Coop i Härnösand? Förändrats under en tid. Det är allmänt stökigt, ej påfyllda varor på hyllorna på flera avdelningar, skräp på golven, ingen att fråga. Ofta får man kompletteringshandla i annan affär även om det är stapelvaror man behöver. (Frukt o grönt samt chark är ett undantag) Utemarknaden har gamla förpackningar och plats liggande runt på golven. Och varför inte satsa på bättre information än massa upptejpade papper på entrédörrarna? Är medlem och kund sedan många år och ser med förskräckelse hur det ser ut på den affär som tidigare varit bra. Nåja, visst kan man tycka att jag tar i men jag får känslan av att gå in i ett lager som ingen bryr sig så mycket om. Måste ändå ge beröm till personalen i kassa, chark och information. Det kanske är någon annanstans problemet ligger..

Läs mer...
L

Lisbet S.

för mer än ett år sedan

Svårt att hitta efter ommöbleringen men man lär sig. Bra sortiment.

A

Anneli

för mer än ett år sedan

Hej! Jag saknar oparfymerad flytande tvål i Härnösand. Skulle vara bra om Flytande Tvål NO PARFUME Organic URTEKRAM. 380 ml. Ni har redan URTEKRAM i ert sortiment så den här tvålen skulle bli ett tillskott. Om ni även tog in oparfymerad Neutral så finns det valmöjligheter för parfymkänsliga kunder. Vi är många som är överkänsliga för bl.a parfym.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Kaptensgatan 15, 871 52 Härnösand

Stora Coop Härnösand har verksamhet på Kaptensgatan 15, Härnösand. 

Stora Coop Härnösand har 107 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Härnösandskontoret är Coop Ånge i Ånge.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 0611-251 60