Sundbybergs Stadsnät - Lötsjövägen 1B, Sundbyberg | hitta.se

Kundservice

Växel

Besöksadress


Box 7510
174 07 Sundbyberg
måndag08:00 - 17:00
tisdag08:00 - 17:00
onsdag08:00 - 17:00
torsdag08:00 - 17:00
fredag08:00 - 16:00
lördagStängt
söndagStängt
Föreslå ändringar

Om Sundbybergs Stadsnät

Sundbybergs Stadsnät erbjuder dig, som bor, verkar eller vistas i Sundbyberg, tillgång till en hållbar och robust digital kommunikationsinfrastruktur. Vi tillhandahåller en öppen e-marknadsplats fylld av attraktiva tjänster som levereras av marknadens aktörer. Förutom internet, TV och telefoni erbjuder vi komfort-, trygghets- och säkerhetstjänster.

Som din lokala fiber- och bredbandsoperatör finns Sundbybergs Stadsnät nära till hands och erbjuder dig löpande information, teknisk support, rådgivning och kundvårdande möten. För bland annat byggherrar erbjuder vi även Påplatsenservice, d.v.s. vid inflyttning är vår Affärsservice på plats och hjälper till med information och installation.

Sundbybergs Stadsnät är ett samlingsnamn för kommunkoncernens båda bolag, Sundbybergs Stadsnätsbolag AB och Sundbybergs Bredband AB.

Karta och andra adresser

Lötsjövägen 1B, 174 52 Sundbyberg

Sundbybergs Stadsnät har verksamhet på Lötsjövägen 1B i Hallonbergen, Sundbyberg

Sundbybergs Stadsnät har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sundbybergskontoret är Sundbybergs Stadsnätsbolag AB i Sundbyberg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Sundbybergs Stadsnät?

Skriv ett omdöme

Sundbybergs Stadsnät gick med vinst (2018)

Sundbybergs Stadsnät gick med vinst, 2 077 tkr. Sundbybergs Stadsnät ökade sin omsättning med 8.22% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 13 anställda, snittlönen har ökat 0.03%.

Verksamhetsbeskrivningen för Sundbybergs Stadsnätsbolag AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Sundbybergs kommun äga och förvalta stadsnät för bredbandstjänster samt därmed förenlig verksamhet. Det kommunala ändamålet med bolagets verksamhet är att utveckla och intergera en säker och effektiv infrastruktur för elektronisk kommuniaktion inom Sundbybergs kommun, säkerställa att kommunens medborgare och näringsliv får tillgång till säkra leveranser, möjliggöra för olika marknadsaktörer att få tillgång till nät inom kommmunen, tillhandahålla tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet. I verksamheten framgår även att anlägga, förvärva, äga, förvalta och utveckla anläggningar'/fastigheter för elektronisk kommunikation. Bolaget har inte till syfte att bereda vinst åt aktieägarna. Bolaget ska iaktta de kommunalrättsliga principerna i 2 kap. och 8 kap. 3 c § kommunallagen, innebärande att verksamheterna ska vara förenlig med den kommunala kompetensen och lokaliseringsprincipen, att kommunmedlemmarna ska behandlas lika, förbud mot att lämna stöd åt enskild och förbud mot att ta ut högre avgift än vad som svarar mot kostnaderna för de tjänster eller nyttigheter som tillhandahålls, såvida inte lag eller rättspraxis för viss verksamhet eller åtgärd medger undantag. Självkostandsprincipen är inte tillämplig på bolagets verksamhet som avser förvaltning av kommunal egendom, såsom upplåtelse eller överlåtelse av fast och lös egendom. Likvideras bolaget ska dess behållna tillgångar tillfalla aktieägarna enligt aktiebolagslagen.

Verksamheten ingår i:

Sundbybergs Stadsnätsbolag AB

Organisationsnummer:

556602-0631

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Sundbybergs stadshus AB

VD:

Helene Ingeborg Jakobsson

Bolaget registrerat:

2001-12-04

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

42220 - Anläggningsarbeten för el och telekommunikation

Branscher

Andra format av 08-706 91 35 & 08-706 92 50