Hitta.se

Sundbybergs Stadsnätsbolag AB

Org.nr. 556602-0631

Besök

Om Sundbybergs Stadsnätsbolag AB

Sundbybergs Stadsnätsbolag AB är verksam inom anläggningsarbeten för el och telekommunikation och hade totalt 18 anställda 2022. Antalet anställda har ökat med 2 personer sedan 2021 då det jobbade 16 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2000. Sundbybergs Stadsnätsbolag AB omsatte 33 420 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Vad tycker du om Sundbybergs Stadsnätsbolag AB?

Skriv ett omdöme

Sundbybergs Stadsnätsbolag AB gick med vinst (2022)

Sundbybergs Stadsnätsbolag AB gick med vinst, 1 826 000 kr. Sundbybergs Stadsnätsbolag AB minskade sin omsättning med -2,44% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 18 anställda, snittlönen har minskat 0,58%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Sundbybergs Stadsnätsbolag AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att inom Sundbybergs kommun äga och förvalta stadsnät för bredbandstjänster samt annan därmed förenlig verksamhet. Det kommunala ändamålet med bolagets verksamhet är att utveckla och intergera en säker och effektiv infrastruktur för elektronisk kommunikation inom Sundbybergs kommun, säkerställa att kommunens medborgare och näringsliv får tillgång till säkra leveranser, möjliggöra för olika marknadsaktörer att få tillgång till nät inom kommmunen, tillhandahålla tjänster samt idka därmed förenlig verksamhet. I verksamheten framgår även att anlägga, förvärva, äga, förvalta och utveckla anläggningar'/fastigheter för elektronisk kommunikation. Bolaget har inte till syfte att bereda vinst åt aktieägarna. Bolaget ska iaktta de kommunalrättsliga principerna i 2 kap. och 3 kap. 3 c $ kommunallagen, innebärande att verksamheten ska vara förenlig med den kommunala kompetensen och lokaliseringsprincipen, att kommunmedlemmarna ska behandlas lika, förbud mot att lämna stöd åt enskild och förbud mot att ta ut högre avgift än vad som svarar mot kostnaderna för de tjänster eller nyttigheter som tillhandahålls, såvida inte lag eller rättspraxis för viss verksamhet eller åtgärd medger undantag. Självkostnadsprincipen är inte tillämplig på bolagets verksamhet som avser förvaltning av kommunal egendom, såsom upplåtelse och överlåtelse av fast och lös egendom.

Verksamheten ingår i:

Sundbybergs Stadsnätsbolag AB

Organisationsnummer:

556602-0631

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Sundbybergs stadshus AB

VD:

Helene Ingeborg Jakobsson

Bolaget registrerat:

2000-12-14

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

42220 - Anläggningsarbeten för el och telekommunikation

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-706 91 06