Hitta.se

reception

Om Sundsvalls Vårdcentral

Sundsvalls Vårdcentral är verksam inom primärvårdsmottagningar med läkare m.m. och hade totalt 39 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 8 personer sedan 2019 då det jobbade 47 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2004. Sundsvalls Vårdcentral omsatte 65 849 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Sundsvalls Vårdcentral har 3,1 i betyg!

Sundsvalls Vårdcentral har betygsatts av åtta personer varav fyra även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3,1 /5

8 betyg. 4 kommentarer

Uno C.

för en vecka sedan

FRUKTANSVÄRT OPROFESSIONELLT UPPTRÄDANDE AV CHEFEN, HASSAN SOLEYMANPUR!!! Det började bra med att en läkare, Ahmad, undersökte och förordade att prov skulle tas på lab. När Hassan blev inblandad så skulle detta avbrytas eftersom min fru Solgund, som detta gäller, kommer från en annan region och att man inte har ansvar för henne. HON UPPMANADES ATT RESA HEM!! Vi bor i Göteborg och vi har ett hus på Alnö där vi sedan nästan 50 år tillbaka vistas 3 månader per år och vi har hitintills blivit väl behandlade på såväl Alnö vårdcentral som Sundsvalls sjukhus. Tyvärr var Alnö vårdcentral semesterstängd när behover uppstod. MVH Urban Cagius

Sonja B.

för 2 månader sedan

Aldrig mera denna vårdcentral.

Ewa W.

för 5 månader sedan

Det är väldigt olika, de har en manlig sjuksköterska som är näsvis och otrevlig. Annars har jag upplevt sköterskorna som trevliga och hjälpsamma likaså de i receptionen. Har gått hos en kvinnlig läkare som hette Carmen som var helt fantastisk!! men hon är nu sjukskriven och jag ska få en ny läkare på fredag.

Eva H.

för mer än ett år sedan

Jättebra

Karta och andra adresser

Skiftesvägen 1, 854 63 Sundsvall

Sundsvalls Vårdcentral har verksamhet på Skiftesvägen 1, Sundsvall. 

Sundsvalls Vårdcentral har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Sundsvallskontoret är Caspien Vårdteam AB i Alnö.

Sundsvalls Vårdcentral gick med vinst (2020)

Sundsvalls Vårdcentral gick med vinst, 15 628 000 kr. Sundsvalls Vårdcentral ökade sin omsättning med 11,43% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Caspien Vårdteam AB:

Bolaget ska bedriva hälso- och sjukvård, friskvård, utbildning, forskning, företagshälsovård, medicinsk diagnostik, försäljning av sjukvårdsartiklar och hjälpmedel, uthyrning av personal inom sjuk-& hälsovård, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Caspien Vårdteam AB

Organisationsnummer:

556655-8085

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Caspien Holding AB

Bolaget registrerat:

2004-02-12

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

86211 - Primärvårdsmottagningar med läkare m.m.

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 060-658 12 00