facebook_pixelSvea Husbilar - Hantverksvägen 12, Väddö | hitta.se
Hitta.se
Svea Husbilar - Husbilar, Husvagnar & Släpvagnar

Växel

Om Svea Husbilar

STÖRST I SVERIGE PÅ FÖRMEDLING AV HUSBILAR

Svea Husbilar är är ett renodlat förmedlingsföretag som byggt hela verksamheten kring en väl utvecklad och framgångsrik förmedlingsprocess.

Vårt Team har över 20 års erfarenhet av husbilar och husvagnar och vi har våra två anläggningar i Älmsta norr om Norrtälje, samt i Kinna.

Vill du sälja din husbil skapar vi genom ett tryggt, professionellt, personligt och genomarbetat tillvägagångssätt bästa möjliga förutsättningar för försäljningen av er husbil. Vi har kunder från hela Sverige.

Vi är specialiserade på försäljning av begagnade husbilar av alla märken. Vi samarbetar med MECA rikstäckande verkstäder, KAMA Fritid, Reimo, Wasa Kredit, Transportstyrelsen, Handelsbanken, Blocket mm.


Svea Husbilar har 3 i betyg!

Svea Husbilar har betygsatts av 21 personer varav tolv även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3 /5

21 betyg. 12 kommentarer

Lars W.

för en månad sedan

En oseriös firma i allra högsta grad!!! Den kund som ej får problem med sin husbil är att gratulera, vi andra som köpt husbil behäftade med defekter som borde upptäckts med deras hemliga värdelösa såkallade 500 punktsprogram är efter påtalande om detta inte välkomna längre. Lars Wahlman

Sven-Erik G.

för 6 månader sedan

Jag tycker inte att det är ok att stå och säga att ni bara säljer på förmedlingsuppdrag då 67 av era husbilar är importerade och ägs av er. Det var ju märkligt att ni är dom enda i Sverige som har en massa till salu. Men tydligen så satsade ni på import i våras. Helt ok om man går ut med det ärligt. Men inte ok att stå och undanhålla sanning.

Mikael P.

för 6 månader sedan

Vi köpte bil på internet under Covid-19. Enligt svensk lag gäller 14-dagars ångerrätt vid köp på nätet (osett). Svea husbilar respekterar inte svensk lag och inte heller sina kunder. Lurendrejeri och lagbrott på högsta nivå. Bedrövligt! Håll er undan!!!

Anonym

för mer än ett år sedan

Lovar guld och gröna skogar vid försäljning och leverans. Men vid problem med bil och garanti svarar ingen. Vi har haft många fel på bilen. Kolla att servicebok finns som de lovar och sen undviker de dig som konsument när du söker dem. Undvik dem istället är min rekommendation. Sen svarar de på alla recensioner istället för på mail eller telefon.

Maud

för mer än ett år sedan

Trevlig och servicemainded personal. Försöker hela tiden göra det bästa för kunden.

Stockholm

för mer än ett år sedan

Har ALDRIG varit på ett sånt oseriöst ställe! Dom försökte lura upp oss på en skada som inte fanns🤬 I Corona tider verkar dom vara desperata och få in alla slantar dom kan på fula sätt men mig lurar dom inte!! Och ett jätte dåligt bemötande i många punkter! Kändes jätte oseriösa när vi satt där.. Överhörde även en annan kund som satt där samtidigt Not Good!!! Skulle finnas -⭐️ Och dom skulle få ALLA!!

Företaget svarar

Hej Stockholm. Jag skulle uppskatta om du omgående kan kontakta mig gällande din upplevelse. Att vi skulle försöka lura några kunder är INTE aktuellt och heller inte rimligt. Det måste skett någon form av missförstånd. Ni når mig på: 0707702098. Tack på förhand Mvh John Lönnqvist

Emil S.

för mer än ett år sedan

Ska man verkligen behöver ringa 3 gånger för att få hjälp med förmedling av min husbil? Ni lovar trygghet och att ni ska gör ert yttersta men ni levererar inte det. Jag får vända mig till någon annan som jobbar mer seriöst.

Företaget svarar

Hej Emil. Vi är mitt i vårrusningen + Corona där alla laddar för Sverigesemester. Därav har vi extra högt tryck just nu. När du ringer till oss och inte orkar vänta på svar så kan du i vår telefonväxel välja att bli uppringd varvid någon av våra säljare kontaktar dig när vi kommer loss från de kunder vi hjälper på plats eller de som ringt in före dig. Vi är för övrigt 11 st som tar emot samtal på Svea Husbilar så du brukar inte behöva vänta så länge om det är så att alla är upptagna just när du ringer. Välkommen åter. / John Lönnqvist

Anders

för mer än ett år sedan

Ska det behöva ta 3 dagar att få ett svar hur mkt min husbil är värd i inbyte. Nu hann den husbilen bli såld innan jag fick veta vad mellanskillnaden skulle bli. Verkar inte vara intresserad av byten, agerar mer som förmedlare.

Företaget svarar

Hej Anders. Vi har under våren haft ett enormt tryck på anläggningarna med extrem ökning på efterfrågan av både försäljning, inbytesförfrågningar samt köpare. Vi hanterar alla förfrågningar i turordning och beklagar att vi hade en peak precis när du ringde. Vi har mitt i detta även p.g.a Corona haft hårda restriktioner gällande närvaro vid minsta tecken på förkylning varvid jag kan tycka att din recension faktiskt baserat på läget är rätt orättvis. Vi önskar dig lycka. Mvh John Lönnqvist

Glenn

för mer än ett år sedan

Lovar brett men håller inget, omöjliga att få tag i om det blir problem. Vänd er någon annan stans.

Anette L.

för mer än ett år sedan

Väldigt trevlig och tillmötesgående personal. Har aldrig stött på en säljare som tar sig tid att efter avslutat köp beskriva och visa hur allt fungerar i nästan 3 timmar. Tack till Andreas Daniela och Tobias. Heder åt Svea Husbilar. Tack

Karta och andra adresser

Hantverksvägen 12, 764 93 Väddö

Svea Husbilar har verksamhet på Hantverksvägen 12, Väddö. 

Svea Husbilar gick med förlust (2020)

Svea Husbilar gick med förlust, -1 087 000 kr. Svea Husbilar minskade sin omsättning med -75,74% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Svenska Husbilsgruppen AB:

Företaget ska bedriva handel med motorfordon och därmed förenlig verksamhet. Företaget ämnar även bedriva konsultverksamhet för företagsorganisationer samt extern bolagsutveckling. Bolaget skall bedriva försäljning inom lås, säkerhet, brand och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kan även bedriva direkt eller indirekt handel och kapitalförvaltning med noterade och onoterade värdepapper.

Verksamheten ingår i:

Svenska Husbilsgruppen AB

Organisationsnummer:

559059-6721

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

The Top Group AB

VD:

Jan Tobias Fredrik Linusson

Bolaget registrerat:

2016-04-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

45192 - Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0176-27 66 00