Hitta.se

Svea Husbilar

Väddö

Org.nr. 559059-6721

Växel

Om Svea Husbilar

Svea Husbilar är verksam inom handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar och hade totalt 6 anställda 2021. Antalet anställda har minskat med 10 personer sedan 2020 då det jobbade 16 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 2016. Svea Husbilar omsatte 11 078 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

Svea Husbilar har 3.2 i betyg!

Svea Husbilar har betygsatts av 25 personer varav 16 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3.2 /5

25 betyg. 16 kommentarer

Simon S.

för en vecka sedan

Kan inte med ord beskriva hur proffsigt och bra bemött jag blev att gänget i Norrtälje idag! Bästa husbils affären!

Tony B.

för 5 månader sedan

Mycket trevligt bemötande som ledde till en affär av vår första husbil

Jan K.

för mer än 6 månader sedan

Hämtade vår Dethleffs hos Svea Husbilar i Norrtälje idag o vill verkligen tacka för ett mycket trevligt bemötande. Marcus o hans team har varit grymt trevlig. Bara en sån sak att vid leverans så får man nästan 2 timmars mycket grundlig genomgång av husbilen o med många bra tips, vilken annan firma gör det? Jag är mycket nöjd o rekommenderar verkligen Svea Husbilar i Norrtälje Med vänlig hälsning,Janne

Peter Å.

för mer än 6 månader sedan

har visat intresse för en begagnad husbil och fyllt i kontaktuppgifter på nätet. Efter några dagar utan svar ringde vi. De skulle återkoppla dagen efter men nu har det gått tre vevkor. Tur det finns andra som visar intresse.

Lars W.

för mer än ett år sedan

En oseriös firma i allra högsta grad!!! Den kund som ej får problem med sin husbil är att gratulera, vi andra som köpt husbil behäftade med defekter som borde upptäckts med deras hemliga värdelösa såkallade 500 punktsprogram är efter påtalande om detta inte välkomna längre. Lars Wahlman

Sven-Erik G.

för mer än ett år sedan

Jag tycker inte att det är ok att stå och säga att ni bara säljer på förmedlingsuppdrag då 67 av era husbilar är importerade och ägs av er. Det var ju märkligt att ni är dom enda i Sverige som har en massa till salu. Men tydligen så satsade ni på import i våras. Helt ok om man går ut med det ärligt. Men inte ok att stå och undanhålla sanning.

Mikael P.

för mer än ett år sedan

Vi köpte bil på internet under Covid-19. Enligt svensk lag gäller 14-dagars ångerrätt vid köp på nätet (osett). Svea husbilar respekterar inte svensk lag och inte heller sina kunder. Lurendrejeri och lagbrott på högsta nivå. Bedrövligt! Håll er undan!!!

Anonym

för mer än ett år sedan

Lovar guld och gröna skogar vid försäljning och leverans. Men vid problem med bil och garanti svarar ingen. Vi har haft många fel på bilen. Kolla att servicebok finns som de lovar och sen undviker de dig som konsument när du söker dem. Undvik dem istället är min rekommendation. Sen svarar de på alla recensioner istället för på mail eller telefon.

Maud

för mer än ett år sedan

Trevlig och servicemainded personal. Försöker hela tiden göra det bästa för kunden.

Stockholm

för mer än ett år sedan

Har ALDRIG varit på ett sånt oseriöst ställe! Dom försökte lura upp oss på en skada som inte fanns🤬 I Corona tider verkar dom vara desperata och få in alla slantar dom kan på fula sätt men mig lurar dom inte!! Och ett jätte dåligt bemötande i många punkter! Kändes jätte oseriösa när vi satt där.. Överhörde även en annan kund som satt där samtidigt Not Good!!! Skulle finnas -⭐️ Och dom skulle få ALLA!!

Företaget svarar

Hej Stockholm. Jag skulle uppskatta om du omgående kan kontakta mig gällande din upplevelse. Att vi skulle försöka lura några kunder är INTE aktuellt och heller inte rimligt. Det måste skett någon form av missförstånd. Ni når mig på: 0707702098. Tack på förhand Mvh John Lönnqvist
bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Hantverksvägen 12, 764 93 Väddö

  Svea Husbilar har verksamhet på Hantverksvägen 12, Väddö. 

  Svea Husbilar gick med vinst (2021)

  Svea Husbilar gick med vinst, 9 285 000 kr. Svea Husbilar minskade sin omsättning med -67,52% senaste räkenskapsåret.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Svenska Husbilsgruppen AB:

  Företaget ska bedriva handel med motorfordon och därmed förenlig verksamhet. Företaget ämnar även bedriva konsultverksamhet för företagsorganisationer samt extern bolagsutveckling. Bolaget skall bedriva försäljning inom lås, säkerhet, brand och därmed förenlig verksamhet. Bolaget kan även bedriva direkt eller indirekt handel och kapitalförvaltning med noterade och onoterade värdepapper.

  Verksamheten ingår i:

  Svenska Husbilsgruppen AB

  Organisationsnummer:

  559059-6721

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Moderbolag:

  The Top Group AB

  VD:

  Pär David Hugozon

  Bolaget registrerat:

  2016-04-21

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  45192 - Handel med husvagnar, husbilar, släpfordon och påhängsvagnar

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 0176-27 66 00