Hitta.se
Svea Kakel & Bygg AB - Badrumsinredningar, Kökssnickerier, Kakel & Klinkers
Svea Kakel & Bygg AB

Svea Kakel & Bygg AB

i Göteborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559315-0153

Chadi

Om Svea Kakel & Bygg AB

Vi hjälper dig som totalentreprenör att renovera ditt badrum eller våtrum och erbjuder professionell plattsättning och har våtrumsbehörig intyg enligt Byggkeramikrådet.

Vi arbetar med plattsättning av nyproduktion eller renovering av bland annat våtrum, badrum, dusch, kök, kakelugnsytor och swimmingpool i Göteborg med omnejd.

Vi hjälper dig med färg och form i valet av mosaik, glasblock, natursten, kakel och klinkers så att du får en personlig prägel som passar dig och ditt hem. Vi utför också golvspackling för plattsättning.


Svea Kakel & Bygg AB har 5.0 i betyg!

Svea Kakel & Bygg AB har betygsatts av 22 personer varav 21 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

22 betyg. 21 kommentarer

Jonatan B.

för en månad sedan

Supernöjda med vår renovering av badrum gjord av Chadi. Ser riktigt proffsigt ut och han involverade oss i hela processen men kom ändå med bra förslag och tankar kring vad som blir bäst.

Joakim H.

för 3 månader sedan

Bra tjänst!

Oliver D.

för 5 månader sedan

Vi är ett arkitektföretag som använde sig av Chadi och Svea Kakel & Byggs tjänster. Chadi är otrolig på alla sätt. Både som person men inte minst som snickare och plattsättare. Besök vår senaste restaurang, Cappuccino på kungsportsplatsen där Chadi har varit med och snickrat lite överallt. Vi är extremt nöjda med Svea Kakel och Byggs arbete och rekommenderar honom starkt.

David H.

för mer än 6 månader sedan

Chadi la om plattorna i vår hall och entré, blev fantastiskt fint! Verkligen proffsigt utfört och snyggt jobb in i minsta detalj. Väldigt nöjda!

Joakim D.

för mer än ett år sedan

Har använt Chadi och Svea Kakel både vid renovering av badrum och tvättstuga och han gör ett mycket bra jobb. Han kommer även med bra tips och råd under processens gång.

Stefan P.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt utfört arbete i minsta detalj gällande vårt badrum.

Eva B.

för mer än ett år sedan

Vi anlitade Svea Kakel & Bygg AB för renovering av vårt badrum. Vi blev så nöjda med arbetet. Vi fick bra tips och information under arbetets gång, trevligt bemötande från alla hantverkare. Riktigt proffsigt och tryggt! Vi kan varmt rekommendera företaget!

Håkan G.

för mer än ett år sedan

Badrumsrenovering med helentreprenad. Mycket skicklig, visar stort engagemang för hela projektet, bra planering och kommunikation. Rekommenderas varmt.

Eleonore C.

för mer än ett år sedan

Otroligt duktiga hantverkare. Kommer på utsatt tid, ger bra förslag och visar hur resultat på olika lösningar kan se ut. Mina allra bästa rekommendationer till Svea kakel & bygg AB!

Peter E.

för mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med vårt nya badrum. Chadi går helhjärtat in för arbetet och vill att både kunden och han själv ska vara mycket nöjda med resultatet. Bra kommunikation och väldigt snabbt arbetat.

Karta och andra adresser

Drivhusgatan 13, 412 64 Göteborg

Svea Kakel & Bygg AB har verksamhet på Drivhusgatan 13, Göteborg. 

Svea Kakel & Bygg AB gick med vinst (2022)

Svea Kakel & Bygg AB gick med vinst, 778 000 kr. Svea Kakel & Bygg AB ökade sin omsättning med 121,66% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Svea Kakel & Byggservice i Väst AB:

Bolaget skall bedriva nybyggnation, reparation av fastigheter, kakel och plattsättning samt äga och förvalta fastigheter och där medförenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Svea Kakel & Byggservice i Väst AB

Organisationsnummer:

559315-0153

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2021-04-30

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43330 - Golv- och väggbeläggningsarbeten

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 073-770 66 00