Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm Storgatan 48, Ängelholm - hitta.se

Växel

Fastighetsmäklare Bo Qvarnerup

Fastighetsmäklare Evelina Hultqvist

Många företag har flyttat till Ängelholm senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Storgatan 48, 262 32 Ängelholm

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm har kontor på Storgatan 48 i Ängelholm Centrum, ÄngelholmPå denna adress finns även 9 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Ängelholmskontoret är Bo1 Sverige AB i Ängelholm.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm på Storgatan 48

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm. Det närmaste ligger 98 meter bort, Parkskolan, södra delen.

98m

Parkering (EASYPARK)

Parkskolan, södra delen

272m

Parkering (EASYPARK)

Storgatan 20

350m

Parkering

Tegelbruket

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm gick med förlust (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm gick med förlust, -585 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Ängelholm ökade sin omsättning med 26.16% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 13 anställda, snittlönen har minskat 0.11%.

Verksamhetsbeskrivningen för Bo1 Sverige AB:

Bolaget ska bedriva mäkleriverksamhet företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bo1 Sverige AB

Organisationsnummer:

556677-3296

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kalmar Bobutik AB

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2005-03-10

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0431-150 00 & 073-342 11 25