Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden Storgatan 1, Färjestaden - hitta.se

Växel

Fastighetsmäklare Philip Andersson

Mäklarassistent Ulrika Eriksson

Många företag har flyttat till Färjestaden senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Storgatan 1, 386 31 Färjestaden

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden har kontor på Storgatan 1 i Färjestaden, FärjestadenPå denna adress finns även 6 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden har 9 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Färjestadenskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Torsås i Kalmar.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden gick med vinst, 4 853 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Öland Färjestaden ökade sin omsättning med 5.56% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 28 anställda, snittlönen har ökat 0.17%.

Verksamhetsbeskrivningen för Kalmar Bobutik AB:

Bolaget skall bedriva mäkleriverksamhet företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper och fastigheter.

Verksamheten ingår i:

Kalmar Bobutik AB

Organisationsnummer:

556608-6665

Bolagsform:

Aktiebolag

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2001-04-13

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0485-310 00 & 073-819 32 58