Svensk Fastighetsförmedling Borlänge Stationsgatan 17, Borlänge - hitta.se

Växel

Besöksadress


Box 244
781 23 Borlänge

Många företag har flyttat till Borlänge senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Stationsgatan 17, 784 33 Borlänge

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge har kontor på Stationsgatan 17, Borlänge0

Svensk Fastighetsförmedling Borlänge har 4 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Borlängeskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Gagnef i Djurås.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Borlänge på Stationsgatan 17

Det finns 1 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Borlänge. Det närmaste ligger 416 meter bort, Borlänge Centralstation.

416m

Parkering (EASYPARK)

Borlänge Centralstation

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Borlänge?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0243-79 44 40