Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov Finn Malmgrens Plan 5, Johanneshov - hitta.se

Många företag har flyttat till Johanneshov senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Finn Malmgrens Plan 5, 121 38 Johanneshov

Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov har kontor på Finn Malmgrens Plan 5 i Hammarbyhöjden, JohanneshovPå denna adress finns även 3 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov har 7 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Johanneshovskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Hammarbyhöjden i Johanneshov.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov på Finn Malmgrens Plan 5

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov. Det närmaste ligger 235 meter bort, Hammarbyskolan.

235m

Parkering (EASYPARK)

Hammarbyskolan

244m

Parkering (EASYPARK)

Hammarbyhöjdens IP

459m

Parkering (EASYPARK)

Förskolan Svedalavägen

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov gick med förlust (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov gick med förlust, -233 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Enskede-Johanneshov minskade sin omsättning med -17.10% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Sf Johanneshov AB:

Bolaget ska bedriva bostads- och fastighetsförmedling samt konsultverksamhet inom detta område jämte därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Sf Johanneshov AB

Organisationsnummer:

556741-6390

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2007-11-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 08-556 811 60