Svensk Fastighetsförmedling Gällivare Storgatan 11, Gällivare - hitta.se

Många företag har flyttat till Gällivare senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Gällivare

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Storgatan 11, 982 31 Gällivare

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare har kontor på Storgatan 11, GällivarePå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Gällivareskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Luleå i Luleå.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Gällivare?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Gällivare gick med vinst, 1 664 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Gällivare minskade sin omsättning med -10.00% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Vinsir Fastighetsförmedling AB:

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva fastighetsförmedling samt handel med fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Vinsir Fastighetsförmedling AB

Organisationsnummer:

556847-0719

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

2011-03-24

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0970-158 50