Svensk Fastighetsförmedling Halmstad Skolgatan 2, Halmstad - hitta.se

Många företag har flyttat till Halmstad senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Halmstad

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Skolgatan 2, 302 32 Halmstad

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad har kontor på Skolgatan 2 i Halmstad Centrum, HalmstadPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Halmstad på Skolgatan 2

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Halmstad. Det närmaste ligger 118 meter bort, P-hus Svartmunken.

118m

Parkering (EASYPARK)

P-hus Svartmunken

355m

Parkering (EASYPARK)

Zon 1 Röd 12kr/tim 9-18 (9-12)

360m

Parkering

P-Hus

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad har 1.0 i betyg!

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad har betygsatts av en person varav en även lämnat en kommentar.

Skriv ett omdöme

1.0 /5

1 betyg. 1 kommentarer

Matte N

för mer än 6 månader sedan

Jag vill varna för dessa mäklare! Dom är otroligt engagerade när det gäller att sälja dig ett hus och ta dina pengar. Så fort kontraktet är påskrivet kan du glömma allt som heter service. Vår mäklare totalt struntade i oss efter att köpet var gjort. Vi har massiva problem med vårt hus, och dom har inte ens orkat höra av sig en enda gång utan vi får kämpa helt själva mot byggherrarna. Dom lovar guld och gröna skogar, men levererar den i särklass sämsta service jag varit med om från en mäklare. Snobberi och lathet på en helt ny nivå. HÅLL ER BORTA!

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Halmstad gick med vinst, 19 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Halmstad ökade sin omsättning med 2.81% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Halmstadmäklaren AB:

Bolaget ska bedriva förmedling av fastigheter, bostadsrätter, lokaler, värdering samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även åta sig bouppteckningsuppdrag och deklarationer samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska även bedriva handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Halmstadmäklaren AB

Organisationsnummer:

556529-0920

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

TWM Förvaltning AB

Bolaget registrerat:

1996-01-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 035-16 65 40