Svensk Fastighetsförmedling Köping Glasgatan 4, Köping - hitta.se

Många företag har flyttat till Köping senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Köping

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Glasgatan 4, 731 31 Köping

Svensk Fastighetsförmedling Köping har kontor på Glasgatan 4, KöpingPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Köping har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Köpingskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Kungsör i Kungsör.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Köping på Glasgatan 4

Det finns 1 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Köping. Det närmaste ligger 273 meter bort, Laddare - Barnhemsg. 4.

273m

Parkering (EASYPARK)

Laddare - Barnhemsg. 4

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Köping?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Köping gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Köping gick med vinst, 2 165 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Köping ökade sin omsättning med 28.07% senaste räkenskapsåret.

Verksamhetsbeskrivningen för Mäklarhuset Roland Sjölin AB:

Bolaget skall bedriva förmedling av alla slags fastigheter, rörelser och bostadrätter samt äga och förvalta fast och lös egendom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Mäklarhuset Roland Sjölin AB

Organisationsnummer:

556332-6742

Bolagsform:

Aktiebolag

Bolaget registrerat:

1988-09-16

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0221-210 75