Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga Bergsmansgatan 4, Karlskoga - hitta.se

Växel

Jonas Carlén

Johan Tjernström

Git Bengtzing

Andreas Persson

Christoffer Hallström

Många företag har flyttat till Karlskoga senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Bergsmansgatan 4, 691 31 Karlskoga

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga har kontor på Bergsmansgatan 4 i Bohult, KarlskogaPå denna adress finns även 2 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Karlskogaskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Kristinehamn i Kristinehamn.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Karlskoga?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0586-552 00 & 0586-76 95 01