Svensk Fastighetsförmedling Luleå Kungsgatan 28, Luleå - hitta.se

Emma Holm

Daniel Larsson

Daniel Johansson

Sabina Högling

Petter Lindmark

Andreas Aspholme

Taina Helme

Många företag har flyttat till Luleå senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Luleå

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Kungsgatan 28, 972 31 Luleå

Svensk Fastighetsförmedling Luleå har kontor på Kungsgatan 28 i Luleå Centrum, LuleåPå denna adress finns även 3 andra företag registrerade.

Svensk Fastighetsförmedling Luleå har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Luleåskontoret är Svensk Fastighetsförmedling Gällivare i Gällivare.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Luleå på Kungsgatan 28

Det finns 2 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Luleå. Det närmaste ligger 348 meter bort, Smedjans P-hus.

348m

Parkering

Smedjans P-hus

458m

Parkering (EASYPARK)

Luleå, Centralstation

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Luleå?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0920-22 58 50 & 070-272 58 50