Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla Bangatan 1, Tomelilla - hitta.se

Växel

Fastighetsmäklare Lotte Myrebris

Fastighetsmäklare Micaela Rydberg

Många företag har flyttat till Tomelilla senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Bangatan 1, 273 34 Tomelilla

Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla har kontor på Bangatan 1 i Österlen, TomelillaPå denna adress finns även 1 annat företag registrerat.

Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla har 9 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Tomelillaskontoret är Bo1 Syd AB i Ystad.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla?

Skriv ett omdöme

Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla gick med vinst (2018)

Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla gick med vinst, 1 143 tkr. Svensk Fastighetsförmedling Tomelilla ökade sin omsättning med 2.61% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 16 anställda, snittlönen har ökat 0.68%.

Verksamhetsbeskrivningen för Bo1 Syd AB:

Bolaget skall bedriva mäklerirörelse företrädesvis inom fastighetsbranschen, fastighets- och affärsförmedling, auktioner, handel med och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Bo1 Syd AB

Organisationsnummer:

556711-1959

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Kalmar Bobutik AB

VD:

Håkan Jan-Erik Hellström

Bolaget registrerat:

2006-09-21

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

68310 - Fastighetsförmedling

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 0417-77 75 77 & 073-914 01 25