Svensk Fastighetsförmedling Umeå Kungsgatan 46B, Umeå - hitta.se

Växel

Telefax

Många företag har flyttat till Umeå senaste året.
Ta med posten till nya adressen!

Adressandring.se

Om Svensk Fastighetsförmedling Umeå

Vi på Svensk Fastighetsförmedling kan det här med hem. Inte bara bostäder med väggar, tak och brevlåda. Hem där det lever människor. Där det lagas mat och tittas på tv, där det är vardag och ibland fest. Hem där par blir sambos, familjer blir till, barn växer upp och flyttar vidare. Det är det vi förmedlar; relationer, förhoppningar och drömmar. Ända sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. Idag står vi bakom var femte bostadsaffär som görs av mäklare i Sverige. Det betyder drygt 32 000 villor, bostadsrätter, fritidshus och andra typer av fastigheter till ett värde av ungefär 65 miljarder. Så prata med oss när du vill göra en riktigt bra bostadsaffär. Välkommen till mäklaren med koll på läget.

Karta och andra adresser

Kungsgatan 46B, 903 26 Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå har kontor på Kungsgatan 46B i Umeå Centrum, Umeå

Svensk Fastighetsförmedling Umeå har 1 annan verksamhet i Sverige. Det som ligger närmast Umeåskontoret är Herman i Umeå AB i Umeå.

Parkeringar nära Svensk Fastighetsförmedling Umeå på Kungsgatan 46B

Det finns 3 parkeringsplatser i närheten av Svensk Fastighetsförmedling Umeå. Det närmaste ligger 108 meter bort, Kv. Audumbla.

108m

Parkering

Kv. Audumbla

253m

Parkering

P-Plats

290m

Parkering

Kv. Skruven

Parkerkingsplatser presenteras av . Använd appen både för att hitta och hantera din parkering enkelt och smidigt. Ladda ner här

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 5MB)

Vad tycker du om Svensk Fastighetsförmedling Umeå?

Skriv ett omdöme

Branscher

Andra har även sökt på

Andra format av 090-77 86 20 & 090-71 39 69