Hitta.se
Tärna Folkhögskola - Vuxenutbildningar
Tärna Folkhögskola

Tärna Folkhögskola

i Sala

CheckboxVerifierat

Org.nr. 232100-0172

Expedition

Om Tärna Folkhögskola

Om Tärna folkhögskola

Tärna folkhögskola ligger strax utanför den charmiga lilla staden Sala i Västmanland, 11 mil från Stockholm, 7 mil från Uppsala och med bara 3,5 mil till Västerås och Enköping. Nära stan men ändå på landet.

Läs in gymnasiet hos oss

Här kan du i lugn och ro läsa in gymnasiet på Allmän kurs, för att få möjlighet att söka vidare till högskola, universitet eller yrkeshögskola. Hos oss finns också Allmän kurs med språkstöd för dig som har ett annat modersmål än svenska.

Våra yrkesutbildningar

Våra yrkesinriktade utbildningar passar dig som är på väg mot ett framtida yrke eller som har användning för nya kunskaper på din arbetsplats. Här kan du läsa till exempel IT-Pedagog, Filmkurs, Hälsoinspiratör och andra kurser inom hälsa och vård. Några av våra utbildningar är på distans.

Bo på vårt internat

Har du långt att pendla, vill komma ett steg närmare eget boende eller bara få leva folkhögskolelivet fullt ut? Internatet på Tärna folkhögskola ligger i skolans vackra park. Här bor du i enkelrum med egen toalett och dusch, antingen i Östergård eller Västergård.

Korta kurser på Tärna folkhögskola

Inför varje ny termin öppnar vi för anmälan till våra korta kurser. Allt ifrån exempelvis Skapa med blommor, Vattengymnastik till Måla fritt och Yoga. Titta in på vår hemsida, se om du hittar något intressant och anmäl dig!


5.0
1 omdömen
E

Eva S.

för mer än ett år sedan

En fantastisk folkhögskola. Ger en andra chans att få gymnasiekompetens och många intressanta kurser för yrkesutbildning. Här kan man också bo på skolans internat.

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

Karta och andra adresser

Folkhögskolevägen 12, 733 93 Sala

Tärna Folkhögskola har verksamhet på Folkhögskolevägen 12, Sala. 

Tärna Folkhögskola har 72 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Salaskontoret är Särskolor Elevhem Landstingets i Sala.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Tärna Folkhögskola

Totalt antal fordon: 258

Senaste införskaffat: en Nilsson XC90 Ambulance. Fordonet köptes 2024

Visa värdering och all info i bilregistret

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0224-583 00