Hitta.se
TakTeam 7H - Fastighetsrelaterade stödtjänster, Takarbeten av plåt, Takbeläggningar, Takarbeten, Rivningsarbeten, Bergsprängning, sprängning, Plattsättning, plattor, Bygg- & Anläggningsarbeten, Takentreprenörer & Takläggare
TakTeam 7H

TakTeam 7H

i Kinna

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559180-5345

Om TakTeam 7H

TakTeam 7H är ett familjeföretag som utgår ifrån Sjuhärads-trakten, närmre bestämt Kinna. Vi på TakTeam 7H är idag ett komplett team specialiserade på tak. Kunden är alltid i fokus för oss, vi lyssnar, tar till oss, och kommer ofta med egna idéer för bästa möjliga resultat. Eftersom vi enbart arbetar med tak, så är det utan tvekan det vi är bäst på. Detta gör oss unika i branschen.


TakTeam 7H har 5.0 i betyg!

TakTeam 7H har betygsatts av 23 personer varav 22 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

23 betyg. 22 kommentarer

Anders N.

för mer än ett år sedan

Anlitade TakTeam för takbyte i Varberg. Mycket nöjda med allt från första samtalet, kundbesök (David), offert och utförande. Väl på plats var de mycket snabba och effektiva. Rent och snyggt efteråt. Bra dialog med tydlig info om prisförändring pga materialkostnader ökat. Höll sig gott och väl inom offerten. Mycket prisvärda i förhållande till lokala firmor. Rekommenderas varmt!

Sofia

för mer än ett år sedan

Helnöjd med allt från offert till färdigt tak.

Ingakarin

för mer än ett år sedan

Kan varmt rekommendera Takteam 7H. Tydlig kommunikation och mycket lösningsorienterade från offert till färdigt jobb. Utmärkt resultat och förmåga att ge det lilla extra. Så nöjda!

Axel F.

för mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med allt. Superseriös offert och faktura som matchade. Mycket trevligt gäng och bra kommunikation. Snyggt rund dom under arbetet och otroligt välstädat efteråt. Helt problemfri entreprenad.

Jörgen

för mer än ett år sedan

Vi anlitade Takteam7h för takbyte. Vi är otroligt nöjda med både resultat och bemötande. Ett härligt och hjälpsamt gäng som gör det där lilla extra! Mycket proffsigt! Rekommenderar vart Takteam 7h

Maritha N.

för mer än ett år sedan

Vi är helnöjda. Vi kan varmt rekommendera denna lokala firman. Kunnig personal med hög arbetsmoral. Jobbadesnabbt och effektivt. Fantastiskt resultat. Maritha o Lars- Inge Nilsson Skene

Tommy K.

för mer än ett år sedan

Fantastiskt arbete, snabbt och nogrannt utfört och lyhörda för önskemål. Varma rekommendationer för detta arbetslag. Tommy i Mölndal.

Josefina K.

för mer än ett år sedan

Jättenöjda, ett fantastiskt fint tak. Noggranna snickaresom lämnade ett lysande resultat efter sig, både taket och uppfödning. Vi rekomenderar verkligen TakTeam 7H

Siv L.

för mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda med utförande av nytt tak m m på våran ladugård och väldigt trevlig personal

Zachariah A.

för mer än ett år sedan

Jättenöjda med bytet av vårt tak! De var snabba, noggranna och gav ett trevligt kundbemötande. De var måna om att vi skulle bli nöjda.

Karta och andra adresser

Ekeborgsvägen 12, 511 41 Kinna

TakTeam 7H har verksamhet på Ekeborgsvägen 12, Kinna. 

TakTeam 7H gick med vinst (2022)

TakTeam 7H gick med vinst, 2 811 000 kr. TakTeam 7H ökade sin omsättning med 18,32% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tak Team 7h AB:

Bolaget skall bedriva arbeten inom byggnad, reparation och underhåll av tak, renoveringsarbete inom måleri, snickeri och bygg samt därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Tak Team 7h AB

Organisationsnummer:

559180-5345

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

MLHN Holding AB

Bolaget registrerat:

2018-11-22

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43911 - Takarbeten av plåt

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 079-336 63 20