Hitta.se

Taxi Västerås AB

i Västerås

Org.nr. 556312-4667

Växel

Om Taxi Västerås AB

Taxi Västerås AB är verksam inom övriga stödtjänster till landtransport och hade totalt 26 anställda 2018. Antalet anställda har ökat med 3 personer sedan 2017 då det jobbade 23 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1989. Taxi Västerås AB omsatte 26 538 000 kr senaste räkenskapsåret (2018).

2.1
23 omdömen
A

Andreas S.

för 6 månader sedan

Förarna vägrar utföra körningar som att köra innanför bommar trots intruktioner i bokning både genom app och telefon. Alla bilar är utrustade med nyckel till dessa men kundtjänst sitter i Baltikum och kan ingenting och lägger på luren när du ringer upp.

Läs mer...
E

Ewajonsson

för mer än ett år sedan

Min mor var mycket nöjd med sin resa

C

Carin J.

för mer än ett år sedan

Jag har astma och chauffören och bilen som hämtade mig efter min behandling luktade väldigt mycket cigarettrök tyvärr. Så min eftermiddag blev allt annat än rolig. :-(

M

Magnus J.

för mer än ett år sedan

Bedrövligt hur detta taxi bolag gått ner sig i ny regi. Totalt katastrofdåligt!

H

Helena H.

för mer än ett år sedan

Ett stort skämt jämfört med vad Taxi Västerås en gång representerade. Då var det ett pålitligt serviceföretag, tryggt och säkert. Nu tar det en halvtimme att komma fram till växeln en vanlig torsdag eftermiddag. Den förbeställda taxin kom inte på överenskommen tid, så vi blev tvungna att ändå ta vår privata bil för att hinna dit vi skulle. Detta skedde trots att jag poängterade när jag ringde att det var viktigt att taxin skulle komma i tid, och det lovade tjejen i växeln. När vi sitter i vår privata bil på väg till vår destination, ringer jag växeln för att avboka taxin och fråga varför den inte dök upp på avtalad tid, upprepar tjejen flera gånger "Den är på väg nu". Jag svarar att det är försent, vi sitter redan i vår egen bil. "Kan ni inte vända?" blir svaret. Så uselt och katastrofalt dåligt skött. Hade vi inte haft en egen bil hade vi inte hunnit till vår resa.

Läs mer...
M

Markus O.

för mer än ett år sedan

Kändes inte tryggt. Taxichaufför blev arg när en medpassagerare stängde dörren för hårt och jag fick därmed inte åka till min slutdestination som jag betalt för. Chauffören "kastade ut mig".

F

Fredrik D.

för mer än ett år sedan

Mycket bra! 👍🏼

C

Cina K.

för mer än ett år sedan

Inte längre ett premiumföretag och det självklara valet för kunden. Växeln outsourcad till Lettland (skickar bilen till fel adress), kundtjänst till Solna (mycket hjälpsamma men utan lokalkännedom) och chaufförerna vilse i pannkakan om gps strejkar eftersom inte de heller har lokalkännedom.

Läs mer...
L

Liz-Marie S.

för mer än ett år sedan

Åkte taxi i lördags och när jag satt mig i bilen frågade föraren om jag accepterade ett fast pris på 100kr, OK sa jag. Han slog aldrig på taxametern eller gav mig kvitto detta var helt enkel svart taxi fast med dekaler 021-18500

Läs mer...
C

Christina B.

för mer än ett år sedan

Uselt. Vi frågade om föraren hade växel innan vi åkte. Svar JA. Han körde saktare än normalt på 50 och 60 sträcka. När vi kom fram så kunde han inte lämna växel. Det slutade med att han fick swisha beloppet till oss. Litar inte på detta bolag.

Läs mer...

Innehållet i denna sektion är skapat av användare

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Elledningsgatan 5A, 721 37 Västerås

  Taxi Västerås AB har verksamhet på Elledningsgatan 5A, Västerås. 

  Taxi Västerås AB gick med vinst (2018)

  Taxi Västerås AB gick med vinst, 546 000 kr. Taxi Västerås AB minskade sin omsättning med -15,98% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 26 anställda, snittlönen har minskat 0,76%.

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Taxi Västerås AB:

  Bolaget skall inom verksamhetsområdet för yrkesmässiga persontransporter och godstransporter bedriva: - persontransport - godstransport - marknadsföring - inköp, försäljning och förmedling av tjänster och andra förnödenheter inom person- och godstransporter. - trafikplanering - beställningscentralverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Taxi Västerås AB

  Organisationsnummer:

  556312-4667

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Bolaget registrerat:

  1989-09-24

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  52219 - Övriga stödtjänster till landtransport

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 021-18 50 00