Hitta.se

Växel

Om Taxi Västerås AB

Taxi Västerås AB är verksam inom övriga stödtjänster till landtransport och hade totalt 26 anställda 2018. Antalet anställda har ökat med 3 personer sedan 2017 då det jobbade 23 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1989. Taxi Västerås AB omsatte 26 538 000 kr senaste räkenskapsåret (2018).

Taxi Västerås AB har 2,3 i betyg!

Taxi Västerås AB har betygsatts av 18 personer varav 14 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,3 /5

18 betyg. 14 kommentarer

Markus O.

för 3 månader sedan

Kändes inte tryggt. Taxichaufför blev arg när en medpassagerare stängde dörren för hårt och jag fick därmed inte åka till min slutdestination som jag betalt för. Chauffören "kastade ut mig".

Fredrik A.

för 3 månader sedan

Mycket bra! 👍🏼

Cina K.

för 4 månader sedan

Inte längre ett premiumföretag och det självklara valet för kunden. Växeln outsourcad till Lettland (skickar bilen till fel adress), kundtjänst till Solna (mycket hjälpsamma men utan lokalkännedom) och chaufförerna vilse i pannkakan om gps strejkar eftersom inte de heller har lokalkännedom.

Liz-Marie S.

för 5 månader sedan

Åkte taxi i lördags och när jag satt mig i bilen frågade föraren om jag accepterade ett fast pris på 100kr, OK sa jag. Han slog aldrig på taxametern eller gav mig kvitto detta var helt enkel svart taxi fast med dekaler 021-18500

Christina B.

för mer än 6 månader sedan

Uselt. Vi frågade om föraren hade växel innan vi åkte. Svar JA. Han körde saktare än normalt på 50 och 60 sträcka. När vi kom fram så kunde han inte lämna växel. Det slutade med att han fick swisha beloppet till oss. Litar inte på detta bolag.

Anneli D.

för mer än 6 månader sedan

Försökte förbeställa taxi till imorgon, pratade med kundtjänst som meddelade att deras app inte fungerade just nu. Efter en timme i telefonkö för att förboka gav jag upp. Lika dålig service som Telia och då är det illa.

Karin W.

för mer än 6 månader sedan

Skit!!!

Karin W.

för mer än 6 månader sedan

Idag kl 15.45 taxi. Körde förbi och samma när han kom om jag inte stoppat honom! Vettgatan -vallby Tor, 6774790 förare. Fan vad jag är trött på er! Samma jämt! Nästa gång en svensk!!! Lär honom GPS! Karin

Ulf S.

för mer än 6 månader sedan

Usel service, försökte beställa bil från Arlanda till två adresser i Västerås men telefonisten förstod inte, ville köra oss till Uppsala... avslutade samtalet och ringde senare.

Ellinor J.

för mer än 6 månader sedan

Usel service. Bokade taxi för sex personer i appen men det kom en bil med plats för fyra personer. Vi fick betala för sex personer dock. Chauffören var helt förtvivlad och försökte på alla sätt hjälpa oss men fick ingen mer bil till körningen. Vi fick ringa en bekant som skjutsade två av oss. Uselt. Innan vi bokade i appen ringde jag tre gånger och pratade med en personal som var lika usel. Hon verkade inte förstå vad jag menade, hon hade tråkig ton, och sen kopplade hon mig vidare till en arbetsledare sa hon men ingen svarade ens. Enda stjärnan får chauffören för han var så trevlig och försökte hjälpa oss och bad så mycket om ursäkt.

bild på skapa företagskonto

Ditt företag? Syns i miljontals sökningar

 • Ta kontroll över företaget
  Nå fler potentiella kunder
 • Karta och andra adresser

  Elledningsgatan 5A, 721 37 Västerås

  Taxi Västerås AB har verksamhet på Elledningsgatan 5A, Västerås. 

  Taxi Västerås AB gick med vinst (2018)

  Taxi Västerås AB gick med vinst, 546 000 kr. Taxi Västerås AB minskade sin omsättning med -15,98% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 26 anställda, snittlönen har minskat 0,76%.


  Billig taxi - Alltid fast pris!Boka Taxi!

  Användarbilder

  Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

  Verksamhetsbeskrivningen för Taxi Västerås AB:

  Bolaget skall inom verksamhetsområdet för yrkesmässiga persontransporter och godstransporter bedriva: - persontransport - godstransport - marknadsföring - inköp, försäljning och förmedling av tjänster och andra förnödenheter inom person- och godstransporter. - trafikplanering - beställningscentralverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

  Verksamheten ingår i:

  Taxi Västerås AB

  Organisationsnummer:

  556312-4667

  Bolagsform:

  Aktiebolag

  Bolaget registrerat:

  1989-09-24

  F-skatt:

  Ja

  Momsregistrering:

  Ja

  Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

  52219 - Övriga stödtjänster till landtransport

  Branscher

  Olika telefonformat

  Telefonformat för 021-18 50 00