Hitta.se
Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB - Tillverkare av sågar och sågblad, Tillverkare av robotar, Avfallshanteringsmaskiner och utrustningar, Tillverkare av tryckluftsutrustningar, Grossister av salt och spridningsutrustning, Tillverkare av maskiner för massa och papp, Tillverkare av hydraulik, Försäljning av dikteringsmaskiner, Tillverkare av glassmaskiner, Rivningsarbeten, Tillverkare av verkstadsutrustning, Tillverkare av maskiner och maskinverktyg, Sprängningsarbeten, Plattsättning, Grossister av svets- och skärutrustningar, Tillbehör till entreprenadmaskiner, Maskinbrodyr, Tillverkare av maskinringar, Tillverkare av butiksmaskiner, Grossister av streckkodsutrustning, Entreprenadarbeten, Charkuterimaskiner och tillbehör, Maskinstationer, Förpackningsmaskiner, Grossister av symaskiner, Försäljning av verktyg, Byggställningar, Bygg och arbetsmaskiner, Anläggningsarbeten
Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB

Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB

i Göteborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556602-7859

Om Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB

Välkommen till TBS!

Vi arbetar med olika typer av byggnads- och industriställningar för de mest skiftande behov och användningsområden. Vi arbetar dessutom med de flesta olika typer av skydd som kan behövas på en arbetsplats: fall och rasskydd, byggstängsel, avlastningstorn, väderskydd, etc.

För att kunna utföra ett bra arbete under säkra förhållanden behövs rätt förutsättningar som vi kan hjälpa till med. Fråga oss om du är tveksam om vilken typ av ställning eller fallskydd ni behöver.

Var den första att lämna ett omdöme
för Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB

Karta och andra adresser

Ringögatan 33, 417 07 Göteborg

Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB har verksamhet på Ringögatan 33, Göteborg. 

Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB gick med vinst (2023)

Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB gick med vinst, 1 035 000 kr. Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB ökade sin omsättning med 0,4% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB:

Föremålet för bolagets verksamhet skall vara montage, uthyrning samt försäljning av byggnadsställning och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Tekniska Byggnadsställningar i Göteborg AB

Organisationsnummer:

556602-7859

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Ställningsresurs i Göteborg AB

Bolaget registrerat:

2001-01-20

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

43999 - Diverse övrig specialiserad bygg- och anläggningsverksamhet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 031-50 03 60