Hitta.se

Tele2 Sverige AB

i Stockholm

Org.nr. 556267-5164

Tele2 Privatkundservice

Besök

Stängt

Leveransadress

Tele2 Sverige AB
106 66 Stockholm

Om Tele2 Sverige AB

Tele2 Sverige AB är verksam inom trådbunden telekommunikation och hade totalt 2 637 anställda 2022. Antalet anställda har minskat med 102 personer sedan 2021 då det jobbade 2 739 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1986. Tele2 Sverige AB omsatte 22 429 631 000 kr senaste räkenskapsåret (2022).

Tele2 Sverige AB har 2.9 i betyg!

Tele2 Sverige AB har betygsatts av 98 personer varav 47 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2.9 /5

98 betyg. 47 kommentarer

Mehmed G.

för en månad sedan

Mehmed G. Jag har haft i 20 år samma abonnemang men till mig har hänt sällan som behövdes att ringa till kundservice. Nu har lite problem som andra kan inte nå mig när dem ringer, men jag kan ringa till alla vad är för fel vet ej. Jag ska försöka att ringa idag o h se liknar något som jag läste så otrevliga omdömen angående Tele2 Kundservice.

Anna S.

för en månad sedan

Vänliga!

Gustav L.

för en månad sedan

svårt,nästan omöjlig att få telefonkontakt med trots att det är ett telefonföretag ,verkar underbemannat eller felorganiserat.

Gustav L.

för en månad sedan

Jag avbryter konttaktförsök after 40 min .väntetid med enda meddelandet från Tele2 med TACK FÖ ATT DU VÄNTAR när jag försöktr få hjälp med att den fasta uppkopplingen inte fungerar.

Leif

för 5 månader sedan

Tyvärr hade jag kontakt problem i inlandet, där har jag både stuga o jakt, i övrigt ok

Marie A.

för 5 månader sedan

Mycket bra service o trevligt bemötande

Åsa J.

för 5 månader sedan

Katastrofföretag. Otrevlig kille i kundtjänst ledde till att jag sa upp samtliga tjänster som i sin tur sen bara strular och skyller på samarbetspartners som postnord, inlämningsställen, samarbetspartnern Ceva Logistics Mobility AB har lagt över 7 timmar i telefonköer och samtalat med samtliga nämnda gånger flera utan att Tele2 tar sitt ansvar för en retur som är skickad fr tele 2 med en retursedel som inte registrerats i deras system….. kommer aldrig någonsin rekommendera detta struliga företag till någon jag känner.

Tommy H.

för 6 månader sedan

hej! de senaste dagarna har det ringt flera gånger på min mobil ett telefonnummer 076 338 96 59 som tillhör Tele 2 sverige men i hitta.se är nummret okänt och jag svarar inte då det ringer

Kurt J.

för 6 månader sedan

Jag bytte från Allente till Tele2, för att jag blev lovad att kunna få e-faktura till dels privat TV och dels firmans bredband. Jag försökte samma sak hos Allente i 16 månader, med gokännnde från banken, men det kom alltid "pappersfaktura". En representant för Tele2 lovade att det inte skulle vara något problem och då bytte vi till Tele2 från Allente. Hon skulle fixa allt!!! Tyvärr så fortsätter det att komma "pappersfakturor" även från Tele2. Jag har försökt att komma i kontakt med Tele2, men det tycks vara omöjligt!!?? Hur i hel..te ska jag göra?? Kan någon från Tele2 ringa mig? Kundnummer: 73750038 Vi skapar våra fakturor i början av varje månad. Har du fått en faktura hemskickad trots att du har autogiro eller e-faktura kan det bero på att fakturan skapats innan ditt autogiro eller din e-fakturering registrerades hos oss. Jag beställde Tele2 , privat: TV och firman : Bredband i slutet av noven´mber 2022!!!!!!!??......med löfte om e-fakturor!! JoJo

Berit B.

för mer än 6 månader sedan

Hjälpsamma och tillmötesgående!

Tele2 Sverige AB gick med vinst (2022)

Tele2 Sverige AB gick med vinst, 5 274 220 000 kr. Tele2 Sverige AB ökade sin omsättning med 2,77% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 637 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tele2 Sverige AB:

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att utveckla, konstruera, försälja, uthyra, installera, distribuera, producera utrustning och tjänster för nationell och internationell tele- och datakommunikation. Bolaget skall vidare ha till föremål för sin verksamhet att driva, direkt eller genom helt eller delvis ägda dotterbolag, IP-TV, kabel-TV, inklusive SMATV-system, och interaktiva tjänster. Bolaget skall därutöver kunna tillhandahålla betaltjänster enlig lagen (2010:751) om betaltjänster. Bolaget skall även kunna äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt att också i övrigt driva med ovan angivna områden förenliga verksamheter.

Verksamheten ingår i:

Tele2 Sverige AB

Organisationsnummer:

556267-5164

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Tele2 AB

VD:

Personuppgift Skyddad

Bolaget registrerat:

1986-01-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61100 - Trådbunden telekommunikation

Olika mobilformat

Mobilformat för 077-225 25 25