Hitta.se

Tele2 Privatkundservice

Leveransadress

Tele2 Sverige AB
106 66 Stockholm

Om Tele2 Sverige AB

Tele2 Sverige AB är verksam inom trådbunden telekommunikation och hade totalt 2 724 anställda 2020. Antalet anställda har ökat med 350 personer sedan 2019 då det jobbade 2 374 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1986. Tele2 Sverige AB omsatte 22 087 593 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Tele2 Sverige AB har 3 i betyg!

Tele2 Sverige AB har betygsatts av 66 personer varav 26 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

3 /5

66 betyg. 26 kommentarer

Karl F.

för en månad sedan

För ett par veckor sedan damp det ner 5 st kreditupplysningar. Nu har det dykt upp en faktura på 9728 kronor. Detta för ett abonnemang på 15Gb. Vad jag vet har jag ett abonnemang på 25Gb. Jag fattar ingenting.

Lars B.

för 2 månader sedan

Kan inte ens sätta 1 stjärna. Finns OTROLIG potential hos Tele2/COMHEM eftersom det rimligen inte kan bli sämre. Efter 45 minuter i kö med oändliga musikslingor ska man undersöka signalstyrkan på min BRF:s TV signal, som för övrigt får den nya STORA OLED TV:n att se ut som om någon placerat en ojämn plastfilm över. Tidigare en BRILJANT TV-bild...nu en plåga. Efter lång tid i kö och väntan på en respons så upphör musiken. Samtalet är bortkopplat. Ser senare att jag fått ett SMS där man upplyser mig om att TV signalen inte har några fel samt att jag rekommenderas att "byta" (den nya ???) antennkabeln och prova att skala ner" kvaliteten på OLED TV:n". Känner vanmakt rent ut sagt. Det gäller inte specifikt den på kundservice som tog emot mitt ärende. Liknande vid tidigare kontakter med detta företag. Något bör uppenbarligen åtgärdas. Kan inte ens tänka mig att frivilligt köpa några tjänster av ett företag med denna nivå på kundservice när något uppenbarligen är felaktigt.

Lilian E.

för 5 månader sedan

Uruselt! Förutom att mobilabonnemang inte alltid fungerar så gör inte heller wifi hemma det, tv strular. Fått förlängt bundet abonnemang utan riktig information vid klagomål på oerhört högt pris som sänktes men i stället bands på ett år...

Lena G.

för 6 månader sedan

Bra..

Kristina S.

för mer än 6 månader sedan

Uselt , går inte att komma fram till felanmälan, när ett helt område inte har tv sändning, ska man dessutom helst lämna födelsenummer, det gör jag inte. Skärpning tele 2.

Ingegerd A.

för mer än 6 månader sedan

Oproffsigt

Helena L.

för mer än 6 månader sedan

Lurar en in i avtal man inte vill ha! Skäms på er!

Lars J.

för mer än 6 månader sedan

Uselt

Magnus V.

för mer än 6 månader sedan

värdelös kundservice ! Usel växel !! Dåligt bemötande!!! Inkompetent personal !!!! Rutten företagsledning som inte tar itu med denna typ av problem!!!!!

Avner W.

för mer än 6 månader sedan

Det värsta telefonbolaget att använda. Kan inte lita på dem och vad de säger. Kostade mig kr5000 extra

Tele2 Sverige AB gick med vinst (2020)

Tele2 Sverige AB gick med vinst, 4 563 499 000 kr. Tele2 Sverige AB ökade sin omsättning med 37,53% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 2 724 anställda, snittlönen har minskat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tele2 Sverige AB:

Bolaget skall ha till föremål för sin verksamhet att utveckla, konstruera, försälja, uthyra, installera, distribuera, producera utrustning och tjänster för nationell och internationell tele- och datakommunikation. Bolaget skall vidare ha till föremål för sin verksamhet att driva, direkt eller genom helt eller delvis ägda dotterbolag, IP-TV, kabel-TV, inklusive SMATV-system, och interaktiva tjänster. Bolaget skall därutöver kunna tillhandahålla betaltjänster enlig lagen (2010:751) om betaltjänster. Bolaget skall även kunna äga och förvalta fast egendom och värdepapper samt att också i övrigt driva med ovan angivna områden förenliga verksamheter.

Verksamheten ingår i:

Tele2 Sverige AB

Organisationsnummer:

556267-5164

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Tele2 AB

VD:

Personuppgift Skyddad

Bolaget registrerat:

1986-01-29

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61100 - Trådbunden telekommunikation

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 077-225 25 25