Hitta.se

Om Telia Sverige AB

Telia Sverige AB är verksam inom trådbunden telekommunikation och hade totalt 5 638 anställda 2020. Antalet anställda har minskat med 370 personer sedan 2019 då det jobbade 6 008 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1991. Telia Sverige AB omsatte 31 292 925 000 kr senaste räkenskapsåret (2020).

Telia Sverige AB har 2,8 i betyg!

Telia Sverige AB har betygsatts av 19 personer varav åtta även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,8 /5

19 betyg. 8 kommentarer

Birger A.

för mer än 6 månader sedan

Extremt dåliga när det gäller att ta hand om kunder som reklamerar på goda grunder!!

Bo N.

för mer än 6 månader sedan

Hej Kopparledningarna togs bort för mitt bredbands abonnemang. Blev kontaktad av Telia som erbjöd mobilt bredband till samma kostnad vilket jag accepterade. Det mobila bredbandet laggar. Har nu vid ett flertal tillfällen kontaktat 90200 som kommer med förslag om att ta ut tekniker, bygga nätverk, köpa till annan utrustning förutom casterutrustning. Har ringt 90200 ett antal gånger och säkert tillbringat mer än 5 timmar i telefon. Idag efter 1 timmes väntan så återkom inte teknikern som jag talade med så därför avslutade jag samtalet. Nu ger jag upp!!!!! Bo Nilsson 0706676300

Rolf E.

för mer än ett år sedan

Lång väntetid innan jag fick hjälp.

Caroline G.

för mer än ett år sedan

Vill inte ta på sig o be om ursäkt när det blivit fel. Jag sa upp min hemtelefon och ändrade mitt bredband men hemtelefonen sades inte upp. Efter några månader ringde jag o frågade o då hävdar de att jag ej sagt upp o pengarna betalades inte tillbaka. Bara unga okunniga i kundtjänst som ej bemöter utan bara slår ifrån, som: det finns ingen lag som säger det. Besviken kund.

Leif T.

för mer än ett år sedan

Fick aldrig kontakt. Jag ville veta vem som har ett telefonnummer jag söker och som på Hitta.se säger att det är Telia Sverige AB som är operatör. Hur kan ni hjälpa mig??? tacksam för svar. 08 540 63549 eller email . Leif.tarnstrom@gmail.com

Kenneth K.

för mer än ett år sedan

Telia köper upp TV4. Sedan börjar de bråka med Com Hem och stänger ner Cmore för ComHem-kunder. Nu är jag både kund hos Telia och ComHem, vilket förstör en massa. Staten kan hålla sig till sina skatter och interna beundran av andra sandkastare i sandlådan aka riksdagen. Men ge f*n i att blockera min hockey! Tur att ni blev av med Allsvenskan era Quislingar!

Anonym

för mer än ett år sedan

Spam ringer en

Marianne M.

för mer än ett år sedan

Hade ett samabbonemang telefon och mobilt bredband som jag lurades på för det var så billigt. Bytte sedan abonnemang då telefonen fungerat mycket dåligt här. Då särades abonnemangen och för bredbandet togs betalt 249 kr ist för 30 som det kostade tillsammans med telefonabbonemanget. Blev verkligen lurad. Aldrig mer Telenor.

Karta och andra adresser

Stjärntorget 1, 169 79 Solna

Telia Sverige AB har verksamhet på Stjärntorget 1, Solna. 

Telia Sverige AB har 127 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Solnaskontoret är Telia Sverige AB i Solna.

Telia Sverige AB gick med vinst (2020)

Telia Sverige AB gick med vinst, 3 817 169 000 kr. Telia Sverige AB minskade sin omsättning med -2% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 5 638 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Telia Sverige AB:

Bolaget skall med inriktning på marknaden för privatkunder och företag samt verksamhet som bedrivs i statlig och kommuanl regi, intresseorganisationer och föreningar, i egen regi eller genom externa återförsäljare och andra distributörer marknadsföra och leverera produkter och tjänster inom områdena för tele- och datakommunikation, tillhandahålla informationstjänster baserad på sådan kommunikation, bedriva handel med varor inom dessa områden och bedriva annan därmed förenlig verksamhet samt förvalta fast egendom.

Verksamheten ingår i:

Telia Sverige AB

Organisationsnummer:

556430-0142

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Telia Company AB

VD:

Jens Anders Olof Olsson

Bolaget registrerat:

1991-07-23

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

61100 - Trådbunden telekommunikation

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 010-457 15 00