facebook_pixelTessan i sillre - Sillre 131, Liden | hitta.se
Hitta.se

Om Tessan i sillre

Vi på Tessans i sillre har boende, cafe, stor loppis och allservice. Vi hyr ut boende dygnsvis eller veckovis. Vi har boende i Liden Sillre Utanede och bispgården Järkvissle Holm, Boda och Lagfors.

Vi hyr ut allt från egna hus till rum. Vi har även allservice del där vi erbjuder allt i från byggjobb markarbeten till reperationer av bilar och maskiner samt mindre lackeringsjobb. Vi hyr även ut personal.

När ni bor hos oss har ni dom vackra dalgångarna och Indals älven aldeles i närheten med allt vad det nu kan erbjuda som vackra skogspromenader och t.ex. skoteråkning på vintern. I närheten finns sevärdheter såsom Döda Fallet, Trollbyn, Thailändska Paviljongen, Vättaberget, Hattberget m.m.

Passa på att koppla av med en kopp kaffe och god kaka i vårat Café, Eller vår lunchbuffe där det ingår pajbuffe och glass och ta därefter en titt i den stora Loppisen. Det finns även möjlighet till enklare husvagnsparkering.

Här kan du prova många olika sätt att njuta av naturen t.ex. gå vandringsled eller ta en joggingrunda. Ta en simtur i älven eller i Brudsjön. 

Tessan i sillre har 5.0 i betyg!

Tessan i sillre har betygsatts av en person.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

1 betyg. 0 kommentarer

Karta och andra adresser

Sillre 131, 855 99 Liden

Tessan i sillre har verksamhet på Sillre 131, Liden. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika mobilformat

Mobilformat för 070-214 49 52