Hitta.se

Om The Barber

Larsson & Langes filosofi bygger på tre grundvärden; kvalitet, service och engagemang. Vårt mål är att alltid ge kunden så hög kvalitet som möjligt, kanske är det förklaringen till vår framgång. Vi vill att du ska få det utseende du strävar efter och därför är rådgivning en stor del av vårt dagliga arbete. Genom nyskapande och kreativitet hjälper vi dig att skapa ett personligt utseende som inte bara passar för stunden utan som du trivs med varje dag. Hos oss går kvalitet hand i hand med ett helhetstänk, oavsett det gäller klippning, avancerad håruppsättning eller makeupen till den där festen du har väntat på.

Vad tycker du om The Barber?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Baltzarsgatan 37, 211 36 Malmö

The Barber har verksamhet på Baltzarsgatan 37, Malmö. 

The Barber har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Malmöskontoret är Salong Larsson & Lange AB i Malmö.

Presenteras av thatsup

På Baltzarsgatan öppnade Larsson & Lange år 2014 Malmös i moderna tider första barbershop i klassisk stil – The Barber Shop. Inredningsinspirationen har här hämtats från en gammal barbershop i Kristianstad från 1928. Resultatet? En lokal som går mycket i mörkt trä, i vitt och i vinrö... Läs mer!

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 040-30 02 10