facebook_pixelTrångsunds Trafikskola AB - Hammartorpsvägen 3, Trångsund | hitta.se
Hitta.se

Växel

Om Trångsunds Trafikskola AB

Välkommen till nya Trångsunds Trafikskola

På Trångsunds Trafikskola hjälper vi dig att ta ditt körkort. Hos oss kan du ta körlektioner antingen med manuell växellåda eller välja att ta körkort med automatväxel. Vårt mål är att du inte bara ska ta ditt körkort utan även känna dig trygg och säker i trafiken. Vi utbildar dig utifrån dina personliga förutsättningar. Det spelar ingen roll om du har lätt eller svårt att lära. Vi hjälper dig oavsett.

Vi rekommenderar att du börjar med en så kallad ”provlektion”. Under provlektionen får du som elev en möjlighet att känna hur du trivs med din lärare och om lektionen lever upp till dina förväntningar. Samtidigt utvärderar vi vilken nivå du är på och bedömer i vilken takt vi tror du kan utvecklas. Tillsammans gör vi därefter upp en gemensam plan för hur vi går vidare. Uppväxt, erfarenhet och känsla varierar från person till person. En del klarar sitt körkort på ett fåtal lektioner medans andra behöver och vill ha många lektioner.

På Trångsunds Trafikskola har vi både manliga och kvinnliga trafiklärare, som alla är svensktalande men utöver det kan vi även undervisa på engelska och turkiska.

Trångsunds Trafikskola är belägen vid Trångsundstorg mitt i Södra Stockholms uppkörningsområde. Du tar dig enkelt hit kommunalt med pendeltåg eller buss.

Vad tycker du om Trångsunds Trafikskola AB?

Skriv ett omdöme

Karta och andra adresser

Hammartorpsvägen 3, 142 62 Trångsund

Trångsunds Trafikskola AB har verksamhet på Hammartorpsvägen 3, Trångsund. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefon- & mobilformat

Mobilformat för 073-510 81 01

Telefonformat för 08-771 70 50