Hitta.se
Tranås Åkeri AB - Vägtransport, Övriga stödtjänster till transport, Utvinning av sten, sand och lera, Mark- och grundarbeten, Godsterminaler, Avfallshanteringsmaskiner och utrustningar, Entreprenadarbeten, Tillverkare av tryckluftsutrustningar, Grossister av streckkodsutrustning, Tillverkare av sågar och sågblad, Tillverkare av maskiner för massa och papp, Tillverkare av verkstadsutrustning, Förpackningsmaskiner, Tillverkare av butiksmaskiner, Spelcenter, laserspel och paintball, Charkuterimaskiner och tillbehör, Grossister av symaskiner, Rivningsarbeten, Maskinbrodyr, Försäljning av dikteringsmaskiner, Tillbehör till entreprenadmaskiner, Entreprenadmaskinsarbeten, Tillverkare av robotar, Uthyrning av maskiner, Lastkajer och dockningsanläggningar, Tillverkare av hydraulik, Tillverkare av truckar och truckkomponenter, Sprängningsarbeten, Muddringsarbeten, Maskinstationer, Försäljning av lastbilspåbyggnader, Tillverkare av maskiner och maskinverktyg, Lastpallar, lastmaterial, Försäljning av symaskiner, Grossister av svets- och skärutrustningar, Asfaltsarbeten, Försäljning av verktyg, Mark- och grundarbeten, Grossister av salt och spridningsutrustning, Handarbeten, Tillverkare av glassmaskiner, Tillverkare av maskinringar, Plattsättning, Grossister av lyftanordningar, Uthyrning av maskiner, Försäljning av TV- och dataspel, Bygg och arbetsmaskiner, Spel- och hobbybutiker, Anläggningsarbeten, Medicinska laboratorier, Försäljning av garn, tyg och sybehör, Försäljning av lastbilar och bussar, Maskinindustrier, Mark- och anläggningsentreprenader, Åkerier
Tranås Åkeri AB

Tranås Åkeri AB

i Tranås

CheckboxVerifierat

Org.nr. 556068-5918

Koppargatan 4 Karta

Leveransadress

Box 409
573 24 Tranås

Om Tranås Åkeri AB

Tranås Åkeri består av sex åkerier, som tillsammans har mer än 50 enheter: lastbilar, grävmaskiner, lastmaskiner, truckar och kranar. Affärsidén är att vara ett transportföretag med stora resurser och hög kvalitet och dessutom utföra våra uppdrag med god miljömedvetenhet. Vi producerar och levererar ett komplett sortiment av grus- och stenmaterial, liksom sorterad jord. Med vår stora flexibilitet och olika kombinationslösningar kan vi erbjuda rätt produkt för alla önskemål. En specialitet är den röda ”Tranås-graniten”. uppskattad som utsmyckning.

Välkomna!

Var den första att lämna ett omdöme
för Tranås Åkeri AB

Karta och andra adresser

Koppargatan 4, 573 38 Tranås

Tranås Åkeri AB har verksamhet på Koppargatan 4, Tranås. 

Tranås Åkeri AB gick med förlust (2023)

Tranås Åkeri AB gick med förlust, -421 000 kr. Tranås Åkeri AB ökade sin omsättning med 17,83% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Fordon registrerade på Tranås Åkeri AB

Totalt antal fordon: 2

Senaste införskaffat: en Doppstadt SM620 Plus. Fordonet köptes 2021

Visa värdering och all info i bilregistret

Verksamhetsbeskrivningen för Tranås Åkeri AB:

Bolaget bedriver transportförmedling, transport, entreprenadarbeten, lagerhantering samt handel med grus, jord, drivmedel och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Tranås Åkeri AB

Organisationsnummer:

556068-5918

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

K.J:s Lyftkranar, AB

VD:

Daniel Anurag Johansson

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

49410 - Vägtransport, godstrafik

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0140-38 48 60