Hitta.se
Truckutbildarna Linköping - Vuxenutbildningar, Yrkesutbildningar
Truckutbildarna Linköping

Truckutbildarna Linköping

i Linköping

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559158-8859

Om Truckutbildarna Linköping

Ska du ta truckkort och gå en truckutbildning så välj en seriös och pålitlig utbildning från ett företag som funnits länge. Tyvärr så finns det många oseriösa utbildningar och vissa arbetsgivare godkänner inte dessa utbildningsbevis när man t ex söker jobb. Truckutbildarna har funnits i snart 15 år och är marknadsledande på utbildning inom truck och maskin i Sverige. Vi finns i hela Sverige på följande orter. Linköping, Malmö, Göteborg, Borås, Skara, Jönköping, Stockholm, Västerås, Karlstad, Umeå. Våra utbildare är inte bara certifierade och erfarna instruktörer, samtliga har dessutom lång erfarenhet av arbete med truck och har stort kontaktnät med företag inom lager, logistik, industri samt bemanningsföretag som ständigt söker nya truckförare. Går man utbildningen hos Truckutbildarna så kan man om önskemål finns få dessa företag att ta del av dina kontaktuppgifter samt CV. Vi erbjuder även avbetalning och faktura om man vill betala vid ett senare tillfälle.


Var den första att lämna ett omdöme
för Truckutbildarna Linköping

Karta och andra adresser

Nyckelgatan 9C, 589 41 Linköping

Truckutbildarna Linköping har verksamhet på Nyckelgatan 9C, Linköping. 

Truckutbildarna Linköping har 10 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Linköpingskontoret är Truckutbildarna Jönköping i Taberg.

Truckutbildarna Linköping gick med vinst (2022)

Truckutbildarna Linköping gick med vinst, 4 184 000 kr. Truckutbildarna Linköping ökade sin omsättning med 6,21% senaste räkenskapsåret.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Truckutbildarna Sverige AB:

Föremålet för bolaget är att bedriva konsultverksamhet inom maskinutbildning, försäljning av däck och byggmaterial, äga och förvalta fastigheter, bedriva maskinuthyrning främst truckar och därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Truckutbildarna Sverige AB

Organisationsnummer:

559158-8859

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Truckutbildarna i Skara AB

Bolaget registrerat:

2018-05-17

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

85324 - Yrkesförarutbildning m.m.

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 013-465 36 10