facebook_pixelTrygg Hansa Försäkring - Fleminggatan 18, Stockholm | hitta.se
Hitta.se
promotion

Stick ut från mängden

Uppgradera till Infosida Deluxe: 2 995 kr/år
Visa upp ditt varumärke
Högre position i sökresultaten
Smidig hantering via företagskonto

Om Trygg Hansa Försäkring

Trygg Hansa Försäkring är verksam inom Försäkringsbolag & Försäkringsförmedling i Stockholm.


Stoppa bedragaren i tid med UC Håll koll - ID-Skydd företag

Bli direkt meddelad om förändring görs för ditt företag.

Rabattkod: HallKollErbjudande

Skaffa ID skydd företag 3 månader för 1 kr här!
Bild uc

Trygg Hansa Försäkring har 2,1 i betyg!

Trygg Hansa Försäkring har betygsatts av 47 personer varav 27 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2,1 /5

47 betyg. 27 kommentarer

Margaretha G.

för en vecka sedan

Hur kan man fortsätta dra hemförsäkringspremie när försäkringstagaren är avliden och lägenheten uppsagd sedan ett halvår tillbaka???

Pugh R.

för 2 månader sedan

Har varit trogen kund på Trygg-Hansa i många år. För ett tag sedan tecknade vi en, vad jag tycker, dyr MC försäkring åt sonen. Nu har motorn rasat efter 900 mil (MCn är drygt 2 år gammal) dvs ett uppenbart fabrikationsfel. Det kostar 30 Tkr att laga o MCn är värd ca 35 Tkr. Skönt att vi har försäkring tänker jag 😃👍🏼🕺 visar sig då att Trygg Hansa undantar lätt MC från motorskada… MC verkstaden tror inte sina öron ok inte jag heller. Ok, lurad och ja, jag borde förstås läst det finstilta bättre och jämfört villkor med andra bolag. Då jag vid upprepade tillfällen har bett någon höra av sig från Trygg Hansa har jag bara mötts av…trymmvirvel…Ingenting alls 🤐. Hur nonchalant får man bli mot sina kunder? Nu blir de i alla fall av med 25 TKR i årliga premier samt att de skaffat sig en taggad icke ambassadör för all framtid.

Andréas L.

för 2 månader sedan

Hade en tilläggsförsäkring till min bilförsäkring som gäller vid parkeringsskada eller skadegörelse. Fick min taklucka i glad spräckt när bilen stod på Södermalm en natt. Tilläggsförsäkringen gäller dock inte enligt Trygg hansa. Detta eftersom jag kan bevisa att skadan åsamkades min bil avsiktligt… Jag trodde knappt mina öron, ifrågasatte men blev nekad igen. Bytte försäkringsbolag direkt.

Alexander P.

för 3 månader sedan

Jag har TryggHansa av en anledning endast- vi har personal rabatt via företaget. Vilket skämt deras kundtjänst är. De hänvisar hela tiden till "mina sidor", som oftast ligger nere för underhåll eller bara inte fungerar. När jag väl kommer in kan jag inte ladda upp filer eller läsa vad skadehandläggaren skrivit. Försöker chatta, deras robot är lika intelligent som en toarulle. Ringer till kundtjänst, efter att jag identifierat mig säger roboten "alla våra handläggare är upptagna" och lägger på luren i örat. Maila? Då kan du räkna med 2-3 veckors ledtid på att få ett enkelt svar på en fråga. Nej, TryggHansa är bra så länge du inte råkar ut för en skada och - gud förbjude - behöver komma i kontakt med deras kundtjänst.

Niclas A.

för 3 månader sedan

Vi är en bilverkstad som ska åtgärda en maskinskada till kund. Går inte att få kontakt med T-H varken på telefon eller mail som inte besvarats på 5 dagar nu. Tycker jätte synd om kunden som måste vara utan sin bil.

Eva T.

för 4 månader sedan

Tyvärr helt omöjligt att göra en skadeanmälan. Skriver hela anmälan men till sist så går den inte vidare. Gör om det massor av gånger men samma sak. Försöka ringa, får tala med datorn som inte förstår skånska och uppfattar person som fordon. Försökt flera gånger. Har förståelse för att ni har varit upptagna med vattenskador men ändå. Mycket dåligt

Mona P.

för 6 månader sedan

Så krånglig hemsida, följer anvisningar för skade anmälan, hamnar i en återvändsgränd, med samma frågor o id igen, inte acceptabelt. Har förklarat mitt ärende, anget försäkringssummor, skandal, meningen är kanske slippa betala ev ersättning vid skada😫

Christina L.

för mer än 6 månader sedan

Har tre försäkringar hos Trygg Hansa. Var ute för en fallolycka för över två år sedan men har inte blivit betrodd och har lämnat in hur många intyg som helst...har fortfarande inte fått något beslut eller ersättning. När den här cirkusen är slut kommer jag att byta bolag...på alla mina tre försäkringar jag har....hos dem.

Patrik K.

för mer än 6 månader sedan

Jag har skriftligen - per mail (mottagande kvitterat) - ställt ett antal frågor om en tecknad försäkring. Detta gjorde jag 23e feb 2021. Fortfarande idag 5e mars inget svar!!?!?!?!?

Bgh

för mer än 6 månader sedan

Vi har två bilar. Ringde och frågade om försäkringen var ok för den bil som står registrerad på sambon. DET GICK INTE efter 4 omkopplingar mm. En jävla tur att man själv inte har det här försäkringdbolaget 👎👎👎

Karta och andra adresser

Fleminggatan 18, 112 26 Stockholm

Trygg Hansa Försäkring har verksamhet på Fleminggatan 18, Stockholm. 

Trygg Hansa Försäkring har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Transurance i Göteborg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-111 110