facebook_pixel
Hitta.se

Om Trygg Hansa Försäkring

Trygg Hansa Försäkring är verksam inom Försäkringsbolag & Försäkringsförmedling i Stockholm.

Trygg Hansa Försäkring har 2 i betyg!

Trygg Hansa Försäkring har betygsatts av 49 personer varav 29 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2 /5

49 betyg. 29 kommentarer

Nils A.

för en månad sedan

Nu har inloggningen till Mina sidor legat nere minst en vecka! Uselt. Tydligt att man enbart ska betala premien men inte få kontakt om skada.

Thomas L.

för 3 månader sedan

Som så många andra vittnar om, när du behöver dom är det omöjligt att få tag på dom. Tror du att du ska få ut något på försäkringen när du väl råkat ut för något? Glöm det, de hittar alltid ett kryphål. Jag har börjat flytta alla försäkringar till en konkurrent som vi, hör och häpna, har fått hjälp av när vi råkat ut för något. De går dessutom att nå med annat än Alexander Graham Bells uppfinning från 1876.

Margaretha G.

för 4 månader sedan

Hur kan man fortsätta dra hemförsäkringspremie när försäkringstagaren är avliden och lägenheten uppsagd sedan ett halvår tillbaka???

Pugh R.

för 6 månader sedan

Har varit trogen kund på Trygg-Hansa i många år. För ett tag sedan tecknade vi en, vad jag tycker, dyr MC försäkring åt sonen. Nu har motorn rasat efter 900 mil (MCn är drygt 2 år gammal) dvs ett uppenbart fabrikationsfel. Det kostar 30 Tkr att laga o MCn är värd ca 35 Tkr. Skönt att vi har försäkring tänker jag 😃👍🏼🕺 visar sig då att Trygg Hansa undantar lätt MC från motorskada… MC verkstaden tror inte sina öron ok inte jag heller. Ok, lurad och ja, jag borde förstås läst det finstilta bättre och jämfört villkor med andra bolag. Då jag vid upprepade tillfällen har bett någon höra av sig från Trygg Hansa har jag bara mötts av…trymmvirvel…Ingenting alls 🤐. Hur nonchalant får man bli mot sina kunder? Nu blir de i alla fall av med 25 TKR i årliga premier samt att de skaffat sig en taggad icke ambassadör för all framtid.

Andréas L.

för mer än 6 månader sedan

Hade en tilläggsförsäkring till min bilförsäkring som gäller vid parkeringsskada eller skadegörelse. Fick min taklucka i glad spräckt när bilen stod på Södermalm en natt. Tilläggsförsäkringen gäller dock inte enligt Trygg hansa. Detta eftersom jag kan bevisa att skadan åsamkades min bil avsiktligt… Jag trodde knappt mina öron, ifrågasatte men blev nekad igen. Bytte försäkringsbolag direkt.

Alexander P.

för mer än 6 månader sedan

Jag har TryggHansa av en anledning endast- vi har personal rabatt via företaget. Vilket skämt deras kundtjänst är. De hänvisar hela tiden till "mina sidor", som oftast ligger nere för underhåll eller bara inte fungerar. När jag väl kommer in kan jag inte ladda upp filer eller läsa vad skadehandläggaren skrivit. Försöker chatta, deras robot är lika intelligent som en toarulle. Ringer till kundtjänst, efter att jag identifierat mig säger roboten "alla våra handläggare är upptagna" och lägger på luren i örat. Maila? Då kan du räkna med 2-3 veckors ledtid på att få ett enkelt svar på en fråga. Nej, TryggHansa är bra så länge du inte råkar ut för en skada och - gud förbjude - behöver komma i kontakt med deras kundtjänst.

Niclas A.

för mer än 6 månader sedan

Vi är en bilverkstad som ska åtgärda en maskinskada till kund. Går inte att få kontakt med T-H varken på telefon eller mail som inte besvarats på 5 dagar nu. Tycker jätte synd om kunden som måste vara utan sin bil.

Eva T.

för mer än 6 månader sedan

Tyvärr helt omöjligt att göra en skadeanmälan. Skriver hela anmälan men till sist så går den inte vidare. Gör om det massor av gånger men samma sak. Försöka ringa, får tala med datorn som inte förstår skånska och uppfattar person som fordon. Försökt flera gånger. Har förståelse för att ni har varit upptagna med vattenskador men ändå. Mycket dåligt

Mona P.

för mer än 6 månader sedan

Så krånglig hemsida, följer anvisningar för skade anmälan, hamnar i en återvändsgränd, med samma frågor o id igen, inte acceptabelt. Har förklarat mitt ärende, anget försäkringssummor, skandal, meningen är kanske slippa betala ev ersättning vid skada😫

Christina L.

för mer än ett år sedan

Har tre försäkringar hos Trygg Hansa. Var ute för en fallolycka för över två år sedan men har inte blivit betrodd och har lämnat in hur många intyg som helst...har fortfarande inte fått något beslut eller ersättning. När den här cirkusen är slut kommer jag att byta bolag...på alla mina tre försäkringar jag har....hos dem.

Karta och andra adresser

Fleminggatan 18, 112 26 Stockholm

Trygg Hansa Försäkring har verksamhet på Fleminggatan 18, Stockholm. 

Trygg Hansa Försäkring har 3 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är Transurance i Göteborg.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Olika mobilformat

Mobilformat för 0771-111 110