Hitta.se
Tutto Completo AB - Flyttfirmor
Tutto Completo AB

Tutto Completo AB

i Helsingborg

CheckboxVerifierat

Org.nr. 559303-8440

Om Tutto Completo AB

Tutto Completo vill göra det så enkelt som möjligt inför er flytt. Vi kan förstå hur känsligt det är att låta andra hantera ens privata egendom. Därför är vår personal utbildade i att vara tillmötesgående, varsamma och respektfulla. Ni kan med andra ord lita på att ert privata hem är i säkra händer när ni låter Tutto Completo göra jobbet.

Ni kan njuta av flytten och lägga tid och energi på annat.

Behöver du hjälp med en bohagsflytt i Skåne med omnejd så är ni välkomna att kontakta Tutto Completo som hjälper er med allt.

Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert eller mer information!

Välkommen till din flyttfirma! 


Tutto Completo AB har 5.0 i betyg!

Tutto Completo AB har betygsatts av 20 personer varav 19 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

5.0 /5

20 betyg. 19 kommentarer

Nina O.

för 5 månader sedan

Ger TuttoCompleto utan att tveka högsta betyg på allt. Rekommenderas varmt! Serviceanda, effektivitet, varsamhet med möbler och lådor. Lätta att få kontakt med, håller tider och det pris som uppgetts i offerten. Allt fungerade perfekt med både flytt och städ. Och - inte att förglömma - mycket trevliga och vänliga. Tack Sefit och Almi! Ni är fantastiska! /Nina O

Företaget svarar

Tack Nina för dom fantastiska ord som du beskriver oss. Tack för förtroendet det var ett nöje att hjälpa dig med både fluäytt och flyttstädning. Mvh Tutto Completo

Sead G.

för mer än 6 månader sedan

Tutto Completo är ett företag som jag verkligen kan rekommendera. Exemplarisk service, lätt att ha kontakt med. Dem har hjälp mig med flytt och städ. Så hjälpsamma, trevliga och mycket proffesionela. Kan varmt rekommendera dom.

Företaget svarar

Tack för dom fina ord 🙏🙏

Nikki P.

för mer än 6 månader sedan

Vilket fantastiskt arbete och bemötande, från början till slut! Jag fick hjälp med att flytta bohaget till tre olika destinationer utan några konstigheter. Både flytt av bohaget samt flyttstädning av bostaden var verkligen perfekt! Jag ska absolut använda mig utav Tutto Completos tjänster fler gånger samt rekomendera till alla! :)

Företaget svarar

Tack så mycket för förtroendet och tack för dessa fantastiska ord.

Bitte Å.

för mer än 6 månader sedan

Har anlitat Tutto Completa ännu en gång och lika snabbt, noggrant och effektivt som förra gången. Kan varmt rekommendera Sefit och hans killar

Företaget svarar

Tack så mycket för förtroendet och tack för dessa fantastiska ord.

Bitte Å.

för mer än 6 månader sedan

Från första kontakten till bohaget var på plats otroligt bra bemötande. Jag vill varmt rekommendera dom när det blir dags för DIG att flytta Tack Sefit för allt. Du och dina killar gjorde ett fantastiskt jobb idag

Ulf C.

för mer än ett år sedan

Äntligen har man hittat den bästa flytt och städ firman man kan önska sig. Professionella, trevliga, noggranna och prisvärda. Fem guldstjärnor till Tutto Completo utan tvekan!

Företaget svarar

Tack så mycket Ulf för fantastiska ☆☆☆☆☆

Eva S.

för mer än ett år sedan

Tutto Completo är ett företag som jag verkligen kan rekommendera. Exemplarisk service, lätt att ha kontakt med. De har hjälp mig nu med flytt och städ, har använt dom både vid min pappas och även systers flytt. Så hjälpsamma. Sefit och co. är så trevliga. Kan varmt rekommendera dom.

Erika D.

för mer än ett år sedan

Wow. Vilka killar! Jag vill tacka Er och Tutto Completo för den fina hjälpen av flytt, städning och packning Ni hjälpte mig med. Jag har flyttat många gånger och kan säga att det ni gör är i stjärnklass det bästa jag varit med om. Tryggt, smidigt, enkelt och respektfullt! 5 ⭐️ av 5 möjliga! Tack!

Anna F.

för mer än ett år sedan

Vilken service, noggrannhet och fantastiskt trevlig personal 🌟🌟🌟🌟 Så otroligt nöjda med både flytt och städ Rekommenderar absolut Tutto Completo till alla och vi kommer självklart återkomma nör vi behöver er hjälp igen. Stort Tack ni är riktiga proffs

Ulrik R.

för mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med tjänsten packning flytt och flyttstäd. Allt flöt på perfekt. Trevlig personal. Jag kan verkligen rekommendera företaget!

Karta och andra adresser

Sundstorget 2, 252 21 Helsingborg

Tutto Completo AB har verksamhet på Sundstorget 2, Helsingborg. 

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 042-444 21 21