Hitta.se

TV4 Aktiebolag

i Stockholm

Org.nr. 556242-7152

Nyhetsväxel

Växel

Besök

Tegeluddsvägen 3 Karta

Leveransadress

Tv 4
115 79 Stockholm

Om TV4 Aktiebolag

TV4 Aktiebolag är verksam inom planering av tv-program och sändningsverksamhet och hade totalt 185 anställda 2021. Antalet anställda har ökat med 5 personer sedan 2020 då det jobbade 180 personer på företaget. Bolaget är ett aktiebolag som varit aktivt sedan 1984. TV4 Aktiebolag omsatte 4 885 161 000 kr senaste räkenskapsåret (2021).

TV4 Aktiebolag har 2 i betyg!

TV4 Aktiebolag har betygsatts av 42 personer varav 33 även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

2 /5

42 betyg. 33 kommentarer

Thomas P.

för en månad sedan

Ni är typ det sämsta bolaget någonsin. Men ni tror att ni är så bra.

Christina B.

för 2 månader sedan

Det värsta fötetaget som finns. De svarar inte inte telefonen. 30 minuter drygt väntade jag på ett nummer 2 gånger. På växeln så bryter dom själva samtalet efter att 3 signaler gått fram. Ovh detta händer 3 gånger. Vad håller ni på med?

Ingvar H.

för 3 månader sedan

Hur kan Malou von Sivert intervjua Magdalena Andersson som bara får sitta och raljera hur bra dom är när det är socialdemokraterna som har bestraffat Sveriges befolkning under 8 år och tycker att de borgliga skall räta till Magdalena Anderssons misstag på 7 veckor. Det lyser igenom vilket parti Tv4 sympatiserar med. Skärpning.

Kjell J.

för 5 månader sedan

Det finns två telefonnummer som inte är tillämpliga om man vill kritisera eller lämna tips muntligt. I mitt fall gällde det att jag anser att nyheten om att en hund hade överfallit en kvinna hade gjort covers på sig själv ett antal gånger. Jag fick nog. När det gäller att man ska lämna ut sitt mail eller liknande så strider detta mot grundlagen. Jag ska ha meddelarskydd, För djävligt! Jag önskar att ansvariga personer ska entledigas. Börja med VD och styrelseordförande.

Wolfgang C.

för 6 månader sedan

Skitföretag som ej tar emot kritik från tittare

Annika L.

för mer än 6 månader sedan

De är inget fel på tv 4 aktiebolag dem är perfekta tycker jag vad jag såg på tv4 i en remsa vad där stog att igelkottar användas som fotboll de är en stor djur plågeri tycker jag att människor använder igelkottar som fotboll de är synd om igelkottarna OBS VA RÄDD OM IGELKOTTARNA IGELKOTTARNA HAR INTE GJORT ER NÅGOT NI MÄNNISKOR SOM PLÅGAR IGELKOTTAR NI ÄR MÄNNISKOR SOM PLÅGAR DJUR DE ÄR SYND OM IGELKOTTARNA TYCKER JAG NI ANDRA MÄNNISKOR ÄR DJUR PLÅGARE TYKER JAG MVH ANONYM PERSON

Karl A.

för mer än 6 månader sedan

TV 4 Sänder trav i flera timmar på lördagseftermiddagar, TROTS DET SÅ HINNER MAN INTE DRA DE RÄTTA RESULTATRADERNA INOM PROGRAMTIDEN !!!! Lägg ner och låt någon annan kanal ta över. Pinsamt var ordet.

Göran L.

för mer än 6 månader sedan

Bästa

Kristina A.

för mer än 6 månader sedan

Varför berättar ni inte orsaker och sammanhang i nyheterna. T ex Att man gör aborter under HELA graviditeten i den lag de nu upphävt i USA. Man blåser upp något utan att lägga alla kort på bordet. Detsamma händer med många nyheter.

Siv-Britt E.

för mer än 6 månader sedan

Ljudet stämmer inte med bilden var likadant i går kväll

Karta och andra adresser

Tegeluddsvägen 3, 115 41 Stockholm

TV4 Aktiebolag har verksamhet på Tegeluddsvägen 3, Stockholm. 

TV4 Aktiebolag har 6 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Stockholmskontoret är TV4-Gruppen Spotlight i Stockholm.

TV4 Aktiebolag gick med vinst (2021)

TV4 Aktiebolag gick med vinst, 1 278 473 000 kr. TV4 Aktiebolag ökade sin omsättning med 16,52% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 185 anställda, snittlönen har ökat 0%.

Användarbilder

Ladda upp bilder (valfritt) (Maxstorlek: 20MB)

Verksamhetsbeskrivningen för Tv4 AB:

Bolaget skall ägna sig åt utveckling, uppbyggnad och drift av TV-kanaler. Bolaget skall vidare köpa in, utveckla, producera och marknadsföra TV-program och filmer, bedriva förlagsverksamhet samt utveckla och försälja andra varor och tjänster inom media, information och kommunikation samt idka därmed förenlig verksamhet.

Verksamheten ingår i:

Tv4 AB

Organisationsnummer:

556242-7152

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

TV4 Media AB

VD:

Erik Mathias Berg

Bolaget registrerat:

1984-08-19

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

60200 - Planering av TV-program och sändningsverksamhet

Branscher

Olika telefonformat

Telefonformat för 08-459 41 00

Telefonformat för 08-459 40 00