facebook_pixelUddevalla Energi AB - Lilla Nygatan 7, Uddevalla | hitta.se
Hitta.se
Uddevalla Energi AB - Eldistribution

Om Uddevalla Energi AB

Vi är engagerade för miljön och för Uddevalla. Därför sätter vi en ära i att bara sälja lokalproducerad el, som är bäst både för miljön och för Uddevalla. Eftersom vi är helägda av Uddevalla kommun balanserar vi samhällsansvar och vinst; vi erbjuder konkurrenskraftiga priser, tar vårt miljöansvar och skapar affärsmässig samhällsnytta. Varje år gör vi ett klimatbokslut, som visar hur mycket vi har minskat vår klimatpåverkan. Under 2015 minskade vi vår klimatpåverkan med över 120 000 ton koldioxid - alltså mer än om alla uddevallabor skulle låta bli att köra bil i ett år. Kort sagt: vi jobbar för miljön och för hela Uddevalla.


Uddevalla Energi AB har 4.3 i betyg!

Uddevalla Energi AB har betygsatts av tre personer varav en även lämnat en kommentar.
Innehållet i denna sektion är skapat av användare.

Skriv ett omdöme

4.3 /5

3 betyg. 1 kommentarer

Annika

för mer än ett år sedan

Hjälpte mig med mitt bredband på nolltid. Tack!

Karta och andra adresser

Lilla Nygatan 7, 451 32 Uddevalla

Uddevalla Energi AB har verksamhet på Lilla Nygatan 7, Uddevalla. 

Uddevalla Energi AB har 2 andra verksamheter i Sverige. Det som ligger närmast Uddevallaskontoret är Uddevalla Energi AB - Lillesjö i Uddevalla.

Uddevalla Energi AB gick med förlust (2019)

Uddevalla Energi AB gick med förlust, -3 613 000 kr. Uddevalla Energi AB ökade sin omsättning med 5,29% senaste räkenskapsåret. Bolaget har 36 anställda, snittlönen har ökat 0,01%.

Verksamhetsbeskrivningen för Uddevalla Energi AB:

Bolaget har till föremål för sin verksamhet att, direkt eller indirekt genom förvaltning av aktier eller andelar i företag, producera, distribuera pch försälja energi, att äga och förvalta fastigheter och anläggningar, att utföra insamling, återvinning, behandling och bortskaffning av avfall, att utveckla, äga och förvalta fastigheter, anläggningar och lös egendom, samt bedriva med nämnda verksamheter förenliga verksamheter. Bolaget får tillhandahålla tjänster, som har anknytning till nämnda verksamheter. Bolagets syfte är att som kommunalt företag och moderbolag i en koncern av bolag som driver verksamheter för energiförsörjning, renhållning och avfallshantering, samordna koncernbolagen till nytta för ett optimalt resursutnyttjande. Bolaget har vidare som syfte att främja tillgången till bredband genom öppet stadsnät för boende och företag i Uddevalla kommun.

Verksamheten ingår i:

Uddevalla Energi AB

Organisationsnummer:

556036-6170

Bolagsform:

Aktiebolag

Moderbolag:

Uddevalla Utvecklings AB

VD:

Björn Harald Wolgast

Bolaget registrerat:

1972-01-01

F-skatt:

Ja

Momsregistrering:

Ja

Svensk Näringsgrensindelning - SNI:

35140 - Handel med elektricitet

Branscher

Andra har även sökt på

Olika telefonformat

Telefonformat för 0522-58 08 00