facebook_pixelForskarstigen 14B Uppsala Län, Älvkarleby - hitta.se
Hitta.se

Forskarstigen 14B

814 94 Älvkarleby, Älvkarleby Uppsala Län

Bolån i Älvkarleby - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Älvkarleby. Genomsnittlig ränta föregående månad (juni 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (juni 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Älvkarleby

Boendemiljön i Älvkarleby

Människorna i Älvkarleby

Vanliga intressen är meka med bilar, arbeta i trädgården, antikviteter, trav och galopp, sportfiska, lösa korsord eller sudoku, krukväxter, snickra/måla och bygga, motorsport och energisparande.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 694 kr, vilket är 20% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 821 040 kronor i lån.

-20%

Här i Älvkarleby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Forskarstigen 14B gäller skattetabell 35. Det innebär att inkomstskatten här är 1,5 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 500 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,69% (1,04)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

34,642% (1,47)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 35,7% av rösterna. Sverigedemokraterna är det parti som sticker ut med 87% fler röster än riksgenomsnittet.

SD+87%

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 4 objekt till salu i Älvkarleby

Det har sålts 4 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 21 892 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 18 956 kr/m2 och går upp med 12.89 %.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns två förskolor i närheten

511 meter från adressen ligger Förskola Kvarngärdet.

Matbutiker och restauranger

Bara nio minuters promenad bort ligger närmsta livsmedelsbutik, Coop Konsum Älvkarleby på Östanåvägen 48.

Lockas man av restaurangbesök finns Restaurang Capri i närheten.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg (34 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (59 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Älvkarleby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Skadegörelse

Rapporterat torsdagen den 29 juli kl 11:40

Personer slår sönder farthinder i Furuvik.

Två män använder verktyg för att ta loss och slå sönder farthinder i ett villaområde i Furuvik. Farthindren är privat egendom men har tillstånd från kommunen och polisen upprättar en anmälan om skadegörelse. Ingen av personerna som slagit sönder farthindren är kvar på platsen när en patrull kommer till platsen.

Misshandel

Rapporterat torsdagen den 29 juli kl 07:34

Polisen tar upp flera anmälningar om misshandel efter ett bråk.

Två kvinnor i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern har bråkat i Älvkarleby. En patrull beordras till adressen. En av kvinnorna undersöks av ambulans. Efter att de inblandade berättat vad som hänt skrivs anmälningar där alla tre är både misstänkta och målsägare angående misshandel. Bråket ska ha handlat om pengar.

Misshandel

Rapporterat måndagen den 26 juli kl 07:36

Två pojkar tar ifrån en yngre pojke en soft airgun efter att ha blivit beskjutna.

En pojke i mellanstadieåldern beskjuter två pojkar i 15-årsåldern med en soft airgun. En av de äldre pojkarna träffas men är inte i behov av vård. De äldre pojkarna tar ifrån den yngre pojken hans soft airgun och ringer polisen. Under tiden avviker den yngre pojken från platsen. Han anträffas i sitt hem av polisen. Anmälningar kommer att skrivas om bland annat misshandel.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
±
0%
SverigeÄlvkarleby

Brott jämfört med riket