facebook_pixelVallby Lidingby 15 Uppsala län, Enköping - hitta.se
Hitta.se

Vallby Lidingby 15

745 98 Enköping, Enköping Uppsala län

Adress i Vallby i Enköping i Uppsala län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Vallby Lidingby 15.

Hitta hit

En villa byggd 1981

På adressen finns en villa byggd 1981. Huset är 132 kvadratmeter (ej inräknat biytor såsom garage, källarutrymmen etc.), vilket är större än de flesta av grannhusen i Enköping.

Bolån i Enköping - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Enköping. Genomsnittlig ränta föregående månad (dec 2020) för ett bolån bundet på 2 år: 1,28%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,29% (dec 2020).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,28% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 320 533 kronor och den första avbetalningen är 2 733 kronor.
Bolån i Enköping

Tomten är ca 7252 kvadratmeter

Tomten, LIDINGBY 10:3, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten LIDINGBY 10:3 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vallby

Människorna i Vallby

Människorna i Vallby

Medelinkomsttagarfamiljer i villaområden utanför små- och medelstora städer

I Vallby bor 46% kvinnor och 54% män. Medelåldern i området är 49 år, vilket är högre än medelåldern i Enköpings kommun (49 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 35-49, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (20%) är lägre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är motorcyklar, meka med bilar, motorsport, arbeta i trädgården, trav och galopp, energisparande, sportfiska, snickra/måla och bygga, rida och bild-/ljudanläggningar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 40% har gymnasieutbildning och 5% har endast grundskoleutbildning. 32% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 68%.

I området är medelinkomsten högre

Här är medelinkomsten 29 857 kr, vilket är 10% högre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 1 554 837 kronor i lån.

+10%

Skatteläget i Enköping

För de som är folkbokförda på Vallby Lidingby 15 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,34% (-0,31)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

33,292% (0,12)

Här röstar man borgerligt

I valdistriktet röstar man borgerligt. I valet 2014 blev Moderaterna det största partiet med 23,7% av rösterna. Centerpartiet är det parti som sticker ut med 80% fler röster än riksgenomsnittet.

C+80%

Bostadsmarknaden i området

i området pågår och planeras det för 20 lägenheter. Se alla här

Just nu finns 24 objekt till salu i Boglösa

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns flera förskolor i närheten

6 055 meter från adressen ligger Skogsviolens Förskola.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tre minuters gångväg (321 meter) från vattnet. Närmsta grönområde, Storskogen, ligger mindre än en minuts gångväg (21 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vallby

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 14 januari kl 06:57

Inbrott i källaförråd i Galgvreten.

En person ringer till polisen och säger att hen kommit på flera personer som misstänks ha gjort inbrott i ett källarförråd i Galgvreten. Polis beordras till platsen, men de misstänkta gärningspersonerna har lämnat när patrull anländer. Det är oklart var som tillgripits.   En anmälan om stöld genom inbrott kommer att skrivas.

Trafikolycka

Rapporterat onsdagen den 13 januari kl 02:51

En lastbil hamnar tvärs över vägen vid en trafikolycka.

En personbil och en lastbil med släp är involverade i en trafikolycka på riksväg 55 vid Enköpings-Näs. Lastbilen ligger tvärs över vägen och blockerar. Bärgning av lastbilen påbörjas ca kl 14:30. Uppdatering kl 15:10 Bärgningsarbetet av lastbilen beräknas vara avslutat tidigast kl 16:00. Tills lastbilen är bärgad är vägen helt avstängd i båda riktningar. Uppdatering kl 15:30 Olyckan inträffar när lastbilens släp går av vägen och dragbilen krockar i sidan på den mötande personbilen. Två personer från personbilen förs till sjukhus med ambulans.

Stöld

Rapporterat torsdagen den 7 januari kl 05:51

Två män stjäl en varuscanningsapparat.

Två män stjäl en varuscanningsapparat från en elektronikbutik i Romberga. Varuscanningsapparaten fungerar bara i butiken så den borde inte vara särskilt stöldbegärlig, men den uppges likna en mobiltelefon och möjligen kan det ha med det inträffade att göra. Vid stölden glömmer samtidigt en av männen sin egna mobiltelefon i butiken. Den stulna apparaten har trots allt ett visst värde och då polisen har goda uppgifter om vilka personer som kan ha genomfört stölden genomförs en husrannsakan och varuscanningsapparaten återfinns.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Röd pil
167%
SverigeVallby

Brott jämfört med riket