facebook_pixelSläggvägen 23 Uppsala Län, Morgongåva - hitta.se
Hitta.se

Släggvägen 23

744 51 Morgongåva, Heby Uppsala Län

Adress i Vittinge i Morgongåva i Uppsala Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Släggvägen 23.

Hitta hit

Ett flerfamiljshus byggt 1988

Fastigheten på Släggvägen 23 är ett flerfamiljshus byggt 1988.

Bolån i Morgongåva - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Morgongåva. Genomsnittlig ränta föregående månad (mar 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,25%

Räkna på ditt bolån!Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,26% (mar 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,25% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 313 021 kronor och den första avbetalningen är 2 708 kronor.
Bolån i Morgongåva

Tomten är ca 1433 kvadratmeter

Tomten, STORA RAMSJÖ 1:296, är större än andra tomter i området.

Se karta med tomtgränser och hur solen rör sig över fastigheten STORA RAMSJÖ 1:296 vid olika klockslag och årstider.

Boendemiljön i Vittinge

Människorna i Vittinge

Människorna i Vittinge

Medelinkomsttagarfamiljer i småhus i eftertraktade områden i små- och medelstora städer

I Vittinge bor 52% kvinnor och 48% män. Medelåldern i området är 45 år, vilket är lägre än medelåldern i Hebys kommun (50 år) och Sverige (48 år). Jämför man med andra områden i Sverige är gifta par med barn, 20-34, överrepresenterade. Andelen pensionärsfamiljer (40%) är högre än i resten av kommunen. Vanliga intressen är ishockey, föreningsverksamhet, heminredning, besöka sportevenemang, styrketräning, se sport på tv/läsa om sport, bantningstips, trav och galopp, krukväxter och spela dataspel/tv-spel.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Personer med lägre utbildning i privat sektor

Av de som bor i området räknas 17% som högutbildade. 41% har gymnasieutbildning och 11% har endast grundskoleutbildning. 17% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 50%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 23 287 kr, vilket är 14% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 909 267 kronor i lån.

-14%

Här i Heby betalar man högre skatt

För de som är folkbokförda på Släggvägen 23 gäller skattetabell 34. Det innebär att inkomstskatten här är 1,3 procentenheter högre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 19 800 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

22,50% (0,85)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

34,452% (1,28)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 28,6% av rösterna. Feministiskt initiativ är det parti som sticker ut med 52% fler röster än riksgenomsnittet.

FI+52%

Bostadsmarknaden i Vittinge

Just nu finns 4 objekt till salu i Morgongåva

Det har sålts 11 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 11 193 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 11 173 kr/m2 och förblir oförändrade.

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Det finns fyra förskolor i närheten

6 097 meter från adressen ligger Rungården Servicehus Ålderdomshem.

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger ca elva minuters gångväg (1182 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (29 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Vittinge

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Trafikolycka

Rapporterat lördagen den 10 april kl 07:11

En lastbil med släp välter på riksväg 72.

På riksväg 72 i höjd med Björnlund och Brunnsberg mellan Järlåsa och Vittinge välter en lastbil med släp. Lastbilen, som är lastad med flis, lägger sig över de båda filerna och skapar totalt stopp i trafiken. I samband med olyckan har också en mindre kökrock inträffat då föraren till en personbil kör in i en stillastående buss. En polispatrull är på platsen och det är i nuläget oklart hur länge det kommer att vara stopp i trafiken. Uppdaterad kl 08:52 Enligt en polispatrull på plats har det varit halt på den aktuella vägsträckan när olyckan inträffade och lastbilen körde av vägen och därefter välte. Polisen misstänker inget brott i samband med olyckan. Bärgare har ännu inte kommit till platsen. Enligt preliminära uppgifter kan trafiken åter börjar rulla först vid klockan 12:00. Fram tills dess kommer trafiken att vara helt avstängd i båda riktningarna. Enligt Trafikverket finns det ingen möjlighet att leda om trafiken i nuläget, så de som har tänk passera olycksplatsen uppmanas att tänka om och välja alternativa vägar.

Trafikbrott

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 11:35

En bilförare stannar inte vid en hastighetskontroll.

En bilförare saktar in och ser ut att vara på väg att stanna vid en hastighetskontroll på länsväg 272 men ökar sedan istället farten och kör från platsen. Patrullen inleder inget förföljande utan samverkar med andra patruller och helikopter för att ringa in bilen. Den anträffas i ett skogsområde söder om Harbo, dock utan förare. Polisen söker i skogen med hund och ett par hundra meter från bilen anträffas en kvinna i 60-årsåldern som är känd för bland annat trafikrelaterade brott sedan tidigare. När hon kontrolleras hittas misstänkt narkotika och hon blir medtagen för kroppsbesiktning.

Stöld/inbrott

Rapporterat torsdagen den 1 april kl 07:22

En man överraskar en inbrottstjuv.

En man i 60-årsåldern överraskar en inbrottstjuv i bostaden. Gärningsmannen har tagit sig in i huset genom att bryta upp ett fönster och lämnar platsen i bil när han blivit upptäckt. Det är oklart om något stulits. Polisen spärrar av delar av huset för teknisk undersökning.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
35%
SverigeVittinge

Brott jämfört med riket