facebook_pixelNordharen Uppsala län, Skärplinge - hitta.se
Hitta.se

Nordharen

Uppsala län

I området finns 0 personer över 16 år

Hitta hit

Bolån i Skärplinge - räkna på din boendekostnad

Se vad du kan få för bolåneränta i Skärplinge. Genomsnittlig ränta föregående månad (aug 2021) för ett bolån bundet på 2 år: 1,24%

Räkna på ditt bolån!

Bolåneränta du får hos oss är individuell och kan skilja sig från den genomsnittliga räntan. Din ränta baseras bland annat på storleken på ditt bolån, värdet på din bostad och hur stor del av dina bankaffärer du har hos oss.

Det här räkneexemplet visar den effektiva räntan för ett bolån. Den effektiva räntan är den totala årskostnaden för ditt bolån inklusive amortering, ränta och andra eventuella avgifter. För ett lån på 1 000 000 kronor är den effektiva räntan 1,25% (aug 2021).

Beräkningen är gjord utifrån konsumentverkets riktlinjer och baseras på en 2 års bunden ränta på 1,24% med lånets löptid på 50 år med rak amortering samt e-låneavi. Det totala beloppet som ska återbetalas är 1 310 517 kronor och den första avbetalningen är 2 700 kronor.

Nordea Logo
Bolån i Skärplinge

Boendemiljön i Nordharen

Människorna i Nordharen

Vanliga intressen är krukväxter, lösa korsord eller sudoku, arbeta i trädgården, jakt, antikviteter, trav och galopp, energisparande, kungligheter, sticka och handarbeta och skattefrågor.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 21 171 kr, vilket är -22% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 848 760 kr i lån.

-22%

Här i Tierp betalar man lägre skatt

För de som är folkbokförda i området gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är 0,2 procentenheter lägre än genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

20,99% (-0,66)

11,71% (0,43)

0,242% (0,00)

Summa

32,942% (-0,23)

Bostadsmarknaden i området

Just nu finns 13 objekt till salu i Skärplinge

Skolor, grönområden, etc

Skolor, grönområden, etc

Natur och fritid

Bostaden ligger mindre än en minuts gångväg ( 0 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger ca sex minuters gångväg (571 meter) från adressen.

Händelser och brott i närheten av Nordharen

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

VerisureVerisure.seAnnons

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 24 september kl 20:07

Inbrott i villa i Skutskär.

En polispatrull beordras till Ekgatan i Skutskär där det ska ha varit inbrott i en villa. Bland annat är en balkongdörr uppbruten och ett fönster ska stå öppet. Bostaden spärras av i väntan på en teknisk undersökning. En anmälan om inbrottstöld upprättas också. Det är i nuläget oklart vad som är tillgripet.

Stöld/inbrott

Rapporterat fredagen den 24 september kl 07:08

Inbrott i villa.

Polis beordras till en villa i Skutskär med anledning av ett inbrott. Någon ska ha tagit sig, men det är oklart om något tillgripits. Platsen spärras av för tekniks undersökning och en anmälan om inbrottsstöld kommer att skrivas.

Rattfylleri

Rapporterat söndagen den 19 september kl 07:26

Man misstänks för drograttfylleri.

En patrull kontrollerar en bil på Topasvägen i Bomhus. Föraren i bilen, en man i 35-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. En anmälan om drograttfylleri kommer att skrivas.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
±
0%
SverigeNordharen

Brott jämfört med riket