Myrvägen 6 Uppsala Län, Skyttorp - hitta.se

Myrvägen 6

743 94 Skyttorp, Uppsala Uppsala Län

Adress i Tensta i Skyttorp i Uppsala Län. Se företag skrivna på adressen och vilka personer som bor på Myrvägen 6.

Hitta hit

Bolån i Tensta - räkna på din boendekostnad

Räkna på ditt bolån i Tensta. Ansök och få individuellt ränteerbjudande hos Nordea.

Räkna på ditt bolån!

Boendemiljön i Tensta

housing_info

Området kring Myrvägen 6 består till 54% av småhus. Det är vanligt med flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 60- och 90-talet.

Sextiotalshusen är ofta byggda helt eller delvis i tegel med större fönsterpartier för ökat ljusinsläpp. Nittiotalets finanskris gjorde att byggandet nästan avstannade. De få hus som byggdes varierar i utseende med inspiration hämtad från olika tidsepoker.

Samla dina lån och få mer över av lönen

I detta område så är snitträntan för ett privatlån 6.25%. Med hjälp av Sambla så sänker du räntekostnaden med i genomsnitt 20,069 kr. Räkna på kostnaden här

Wikipediafoton från närområdet

Människorna i Tensta

area_interests

Singelhushåll med låga inkomster i hyresrätt utanför småstäder och mindre orter

I Tensta bor 51% kvinnor och 49% män. Vanliga intressen är astrologi, följa populära tv-serier, hårvård, rida, alternativ hälsovård, meka med bilar, ishockey, motorsport, sticka och handarbeta och personbilar.

Utforska livsstilarna i området i Livsstilskartan.

Familjer med barn i grundskoleålder

I Tensta har 18% av familjerna mer än ett barn. Andelen familjer som bara har ett barn är högre än i resten av kommunen. De flesta barnen är i grundskoleålder och 29% av de som bor här är barn under 19 år, vilket är högre än genomsnittet (22%) för kommunen.

Barn i förskoleålder
Barn i grundskoleålder
Barn i gymnasieålder

Utbildade med jobb i privat sektor

Av de som bor i området räknas 30% som högutbildade. 47% har gymnasieutbildning och 19% har endast grundskoleutbildning. 48% arbetar i privat sektor. Av de som är mellan 20 och 64 år förvärvsarbetar 81%.

I området är medelinkomsten lägre

Här är medelinkomsten 19 967 kr, vilket är 26% lägre än snittlönen i Sverige. Personerna i området har i snitt 2 064 806 kronor i lån.

Se exakt vad dina grannar och kollegor tjänar – beställ taxeringskalendern!

-26%

Skatteläget i Uppsala

För de som är folkbokförda på Myrvägen 6 gäller skattetabell 33. Det innebär att inkomstskatten här är i nivå med genomsnittet i Sverige (skattetabell 33). Om man bor här och har 30 000 kr i lön så får man behålla ca 20 100 kr efter skatt. Är man medlem i Svenska kyrkan så betalar man även kyrkoavgift. Läs mer här!

Skattesatser jämfört med riket

Kommunalskatt

Landstingsskatt

Begravningsavgift

21,14(-0,51)

11,71(0,43)

0,242(0,00)

Summa

33,092(-0,08)

Här röstar man vänster

I valdistriktet röstar man vänster. I valet 2014 blev Socialdemokraterna det största partiet med 32,9% av rösterna.

Bilägande

Man kör gärna Volvo och Toyota i området.

Lokaltrafik

Lokaltrafik

Bostadsmarknaden i Tensta

i Tensta pågår och planeras det för 33 lägenheter och snittpriset är /m2. Se alla här

Just nu finns 1 objekt till salu i Skyttorp

Det har sålts 2 objekt i området de senaste 6 månaderna. Enligt booli.se är det genomsnittliga slutpriset 18 133 kr/m2. Budgivningarna startar i snitt på 16 469 kr/m2 och går upp med 6.16 %.

Skolor, grönområden, etc

Det finns en förskola i närheten

7 149 meter från adressen ligger Malmvågens Förskola.

area_geo

Natur och fritid

Bostaden ligger ca tolv minuters gångväg (1219 meter) från vattnet. Närmsta grönområde ligger mindre än en minuts gångväg (46 meter) från adressen.

Arbetsmarknaden i Tensta

Jobb i närheten

Just nu finns det 35 lediga jobb i Uppsala, vilket motsvarar 100% av alla lediga jobb i Uppsala Län. Bland annat söker man:

- Distributionsförare

- Stödassistent

- Servicetekniker, maskin

- Barnflicka/Barnvakt

- Personlig assistent

Exempel på företag som anställer just nu:

- Syd Transport & Logistik

- Tomelilla kommun, Vård och Omsorg

- Ikett Personalpartner

- Give me a hand AB

- Frösunda

100%
Uppsala LänUppsala

Andel av jobben i länet

Händelser och brott i närheten av Tensta

Uppdateringarna presenteras av Verisure

2000 kr rabatt på hemlarm för villa, lägenhet och radhus. Uppkopplade till larmcentral dygnet runt. Testa vilket larm som passar dig och räkna ut ditt pris här.

Verisure.se
Annons

Misshandel

Rapporterat lördagen den 12 oktober kl 02:31

Kvinna gripen för misshandel.

Polis larmades till en bostad utanför Björklinge på grund av en misshandel. En man hade blivit slagen i ansiktet flera gånger av en kvinna. När patrullen kom till platsen var båda kvar på platsen. Mannen hade skador i ansiktet, men han behövde ingen vård. Kvinnan, som är i 50-års åldern, greps och fördes till polisstationen för förhör efter tillnyktring. Under transporten blev kvinnan våldsam mot patrullen och hon är därför också misstänkt för våld mot tjänsteman.

Övrigt

Rapporterat tisdagen den 8 oktober kl 07:53

Flertalet personer gripna misstänkta för våldsbrott i Storvreta, Uppsala.

Strax efter klockan 14 under tisdagseftermiddagen stoppade polis ett fordon i Storvreta utanför Uppsala. Stoppet gick lugnt till. I samband med stoppet greps ett flertal personer misstänkta för våldsbrott. Polisen arbetar under kvällen med att förhöra personerna. Ingen ytterligare information kring ärendet kommer att lämnas under kvällen/natten mot onsdagen.Frågor kring ärendet hänvisas till polisens presstalesperson under onsdag dag. Uppdatering 9 oktober klockan 06:20 Flera personer som greps har anhållits under kvällen och natten av jouråklagare.  Förundersökningsledare i ärendet är åklagare vid Åklagarkammaren i Uppsala.  Polisen kommer inte att kommentera ärendet utan hänvisar till åklagare i ärendet.

Inbrott

Rapporterat torsdagen den 3 oktober kl 07:58

Bostadsinbrott i Björklinge

En privatperson larmar om ett bostadsinbrott i Björklinge. Anmälaren ska ha avbrutit händelsen och sett två personer fly från platsen. Polis är på plats och söker efter de misstänkta inbrottstjuvarna. Ingen person har ännu gripits för händelsen som rubriceras som grov stöld genom inbrott.

Läs mer på Brottsplatskartan.se
Grön pil
26%
SverigeTensta

Brott jämfört med riket